Abone Ol

Aslı Baykal'a Şok Halk TV Davası: Emanete İhanet Etti

Medyafaresi.com özel haber: Halk Tv bu kez eski Ortak Aslı Baykal'a açılan dava ile sarsıldı. CHP eski saymanı Mahmut Yıldız'ın yakınları olan eski ortaklar Aslı Baykal'a geçici ve bedelsiz olarak verdikleri şirket hisselerini para karşılığında başkasıa sattığı gerekçesiyle dava açtı. Müşerref Seçkin Yazdı.

Aslı Baykal'a Şok Halk TV Davası: Emanete İhanet Etti

RTÜK cezalarıyla sarsılan Halk TV'ye bu kez eski ortaklar şoku yaşanıyor. CHP eski saymanı Mahmut Yıldız'ın yakını olan Akif Korkmaz, Bedir Ay, İsmail Göçer, Ziyaettin Taşkın ve Mehmet Çiftçi Deniz Baykal'ın varisleri Aslı Baykal, Olcay Baykal, Ataç Baykal ve Süleyman Özen'e dava açtı.

Dava dilekçesinde Halk TV Şirket hisselerini geçici ve bedelsiz olarak parti hizmetinde kullanmak üzere bedelsiz  ve güvene dayalı olarak Deniz Baykal'a verildiği belirtildi.

Dilekçede Deniz Baykal'ın rahatsızlığı üzerine bu durumu kızı Aslı Baykal'ın fırsat bildiği ve Cafer Mahiroğlu'nun eniştesine sattığı belirtildi.Eski ortaklar Aslı Baykal'ın haksız  kazanç edindiğini savunarak hisselerin başkalarına devredilmesine engel olunmasını istediler. Eski ortaklar şirket satışının iptali ve hisselerin kendilerine devredilmesini istediler.

 Medyafaresi.com