Abone Ol

Aslan burcu 2016 yıllık burç yorumları! 2016 yıllık burçlar

Aslan burcunu 2016 yılında neler bekliyor? İşte 2016 yıllık burç yorumları.

Aslan burcu 2016 yıllık burç yorumları! 2016 yıllık burçlar

Aslan burcunu 2016 yılında neler bekliyor? İşte 2016 yıllık burç yorumları.

Aslan ve aslan yükselenler 2016’da kendileriyle ilgili deneyimler yaşayacaklar ve maddi konularda kendilerine yeni kapılar açmak için çalışacaklar.

Maddi konularda hizmet ettikleri konulardan, bireysel çabalarıyla yaratacakları kaynaklardan kazançlar sağlayabilecekler. Ancak çok çalışmaları ve detaylara önem vermeleri gerekecek. Çalıştıkları işler ve konularda, çalıştıkları kişilerle olan bağlılıklarında sadece kendilerini düşünmez ve diğerlerinin de yararına şartlar oluştururlarsa, kendi çalışma şartlarını buna göre oturturlarsa büyük işler yapabilir ve kazançlar sağlayabilirler. Yaptıkları işleri başka şekillerde uygularlarsa kendilerine kaynak oluşturacaklardır. Çalışma şartlarını kontrol altına alacaklar. Çalıştıkları ortamda güç kazanacaklardır.

Aslanlar bireysel çabalarıyla kendilerini göstermek isteyecekler. İlgilendikleri ve zevk aldıkları konularda profesyonel adımlar atmak için hazırlıklar yapabilirler. Kendilerini göstermek istedikleri konularda çok çalışacak ve kendilerini yeni baştan ifade edecekleri deneyimler yaşayacaklar. Yeteneklerini kullanarak çalıştıkları konu yabancılarla ilgili olabilir ve hayatlarına dair yeni amaçlarını da beraberinde getirecektir. Bir düzen içerisine girecek ve disiplinli bir şekilde çalıştıklarında başkalarına bağımlı olmadan kendilerini ortaya koyabilecekleri somut beceriler elde edecekler. Hayatlarında başkaları tarafından dayatılmış veya kabul görmüş konularda farklı bakış açıları edinecekler. Amaçlarını değiştirecekler ve belki bu sayede yabancı kültürler veya ülkeler, teknoloji, akademik konular hayatlarında değişimin yer alacağı konulardan olacak. Kendilerini yapılandıracaklar. Bu sene aslanlar için pek boş vakit kalmayabilir. Kendilerine olan inançları arttığında ortaklaşa işlerle veya başka kaynaklarla ilgili konularda gerçekçi olmayı öğrenecekler. Başkalarına bağımlı kaldıklarında hayal kırıklıkları olabilir veya başkalarıyla ortaklaşa işlerde belirsizlikler, tatminsizlik olabilir. Bekledikleri ortaklıklar veya kaynakları elde edemeyebilirler. Ancak bireysel çabalarıyla kendi ayakları üzerinde durmayı belki de bireysel işler yapmayı isteyeceklerdir. Kendilerini geliştirme konusundaki mücadelelerini bırakmamaları gerekir.

Kendi ayakları üzerinde durma çabaları maddi konulardaki beklentilerinin hemen gerçekleşmemesine sebep olabilir. Ancak maddi kaynak elde etmenin yollarını bulacak ve fırsatlarla karşılaşacaklar. Eylül sonrasında hayatlarına yön veren deneyimler, değişimler, yer değişimleri, bakış açılarının değişimi, kendileriyle ilgili birçok özelliği fark etmeleri yakın çevrelerinde, ilgilendikleri yeni konularla ilgili girişimlerinde cesaretli olmalarına yardımcı olabilir.