Abone Ol

Aşk Yeniden'de ortalık fena karışıyor

Fox ekranlarının romantik komedi dizisi Aşk Yeniden 36. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Aşk Yeniden'de ortalık fena karışıyor

Başrollerini; Özge Özpirinçci ve Buğra Gürsoy'un paylaştığı aşk Yeniden dizisi yeni bölümü için heyecan dorukta. Merakla beklenen Aşk Yeniden 36. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşk Yeniden yeni bölümünde, seyirciyi nasıl bir sürpriz bekliyor? Tüm bu soruların yanıtı ve detayları haberimizdeki fragman ve özet bölümünde bulabilirsiniz..

Aşk Yeniden yeni bölümüyle Salı 20.00'de FOX'ta.

AŞK YENİDEN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Av köşkünde işler karışır ve Zeynep ile Fatih son anda diğerlerine yakalanmaktan kurtulurlar.Şevket ve Meryem ise Vahit ve Ertan’ın ortadan kayboluşları üzerine kafa yorup yerlerini tespit etmeye çalışmaktadırlar. Bu arada Şaziment ve Fatih’i sevgili zanneden Ayfer de Fatih ile yüzleşmek üzere malikâneye gider.

Gençler de boş durmayıp Fatih’i yeni sevgilisine kaptırmamak için bir an evvel Zeynep ile onu bir araya getirmenin planları içindedirler. Selin’in doğum günü bu durum için bir fırsat gibi görünse de o doğum günü için planlar yapan tek kişi Selin değildir…

DİZİDE RUS MANKEN SKANDALI!

'Aşk Yeniden'in 30'uncu bölümünde Rus mankenlerin havuz sahnesi damga vurmuştu. Rus kızlar, çekimden sonra setteki bazı çalışanlarla yakınlaşınca kıyamet koptu.


"Aşk Yeniden" isimli dizinin setinde kıyamet koptu. Başrollerini Buğra Gülsoy ile Özge Özpirinçci'nin paylaştığı Fox TV'deki "Aşk Yeniden"in 30'uncu bölümünde Rus mankenlerin havuz sahnesi damga vurmuştu.