Abone Ol

Aşk yazarı Cezmi Ersöz hayranıyla gizlice evlendi!

Yazar Cezmi Ersöz, imza gününde tanıştığı genç kızla dünya evine girdi. Bodrum’da evlenen çiftin, en yakınlarından bile nikahı gizlediği ortaya çıktı.

Aşk yazarı Cezmi Ersöz hayranıyla gizlice evlendi!

‘Şizofren Aşka Mektup’, ‘Kırk Yılda Bir Gibisin’ gibi aşk kitaplarının yazarı Cezmi Ersöz (52) yeni evliliğini tiyatrocu Dila Akduman (29) ile yaptı. Çiftin tanışma öyküsü şöyle: Tiyatrocu Dila Akduman 8 yıl önce bir imza günü için Bursa’ya gelen Cezmi Ersöz ile tanıştı. O dönem sadece arkadaş olan ve ara ara görüşüp edebiyat sohbetleri yapan ikilinin ilişkisi kısa bir süre önce aşka dönüştü. Ersöz’ün eski eşi Özlem Ersöz ile boşanmasından sonra birbirlerine duygularını açıklama fırsatı yakalayan çift, Haziran ayında Bodrum’da evlendi.

Yeni yaşamlarını Bodrum’da kuran ikiliden Dila Akduman, mutluluğunu temmuz ayında twitter hesabından “Bodrum da yeni hayata başlamak:)” sözleriyle paylaştı. Çiftin, yakın çevresine dahi haber vermediği bu ani evliliği yakın zamanda İstanbul’da yapılacak bir davetle açıklamayı düşündükleri öğrenildi. Şiir kitabı yazan Dila Akduman’ın Cezmi Ersöz’ün de yeni çıkacak üç kitabının editörlüğünü üstlendiği konuşuluyor. Akduman’ın yakın çevresine “Edebiyat konusunda görüş alışverişimiz çok güzel. Birbirimize yapıcı eleştirilerde bulunuyoruz. Ama Cezmi daha ayrıntıcı olduğu için çok sert. O benim en gaddar eleştirmenim” dediği öğrenildi.

Önce kitabını, sonra nikah defterini imzalattı

Dila Akduman, hayranı olduğu Cezmi Ersöz ile 21 yaşındayken tanıştı. İkili arasında o yıllarda başlayan dostluk, yakın bir tarihte aşka dönüştü. Akduman, yıllar önce kitap imzalattığı Ersöz ile birlikte bu kez nikah defterine imza attı.

VATAN