Abone Ol

Aşk Mantık İntikam Son Bölüm İzle! Esra'dan Ozan'a İlginç Teklif!

Burcu Özberk ve İlhan Şen'in başrollerini paylaştığı Aşk Mantık İntikam 38. bölüm tek parça olarak internete yüklendi. Aşk Mantık İntikam'ın son bölümünü haberimizde yer alan linkten izleyebilirsiniz.

Aşk Mantık İntikam Son Bölüm İzle! Esra'dan Ozan'a İlginç Teklif!

Burcu Özberk, İlhan Şen'in başrollerini paylaştığı Aşk Mantık İntikam 38. bölüm tek parça olarak yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak konusu oldu. Diziseverler, Fox Tv ekranlarında yayınlanan Aşk Mantık İntikam 38. bölüm full izleyebilecekleri linki araştırıyor. İzleyicileri ekrana kitleyen dizi hız kesmeden kaldığı yerden devam ediyor. 25 Mart 2022 tarihinde Aşk Mantık İntikam son bölüm full internete yüklendi. Aşk Mantık İntikam 38. bölümde;

Esra, yaşadığı kaza sonrası hafızasını kaybetmiştir. Ozan’la evlendiğini, hatta ona evlenme teklifini kendisinin yaptığını hatırlamamaktadır. Başta Ozan olmak üzere tüm çevresi Esra’ya geçmişini hatırlatmaya çalışır. Bir anda tüm dünyası alt üst olan Esra ise hem bu yeni duruma uyum sağlamaya, hem de zihninde kaybolan geçmişini hatırlamaya çalışmaktadır.

Ozan geçmişte yaşadıkları anları yeniden canlandırarak Esra’nın hafızasının yerine gelmesi için uğraşır fakat bütün çabalarına rağmen Esra hatırlamaz. Ozan tüm ümidini kaybetmek üzereyken Esra ona ilginç bir teklifle gelir; kendilerine sıfırdan, yeni anılar yaratacaklardır. İki insanı yaşananlar mı bir araya getirir? Yoksa o iki insan birbirleri için yaratıldıysa ne olursa olsun dönüp dolaşıp yine birbirlerine aşık mı olurlar?

Aşk Mantık İntikam 37. bölümde neler oldu?

Aşk Mantık İntikam 37. bölümde; Ozan ve Esra, Efe’nin ayak oyunlarıyla şirketten uzaklaştırılmışlardır. Ozan şirketini geri kazanabilmek için elinden gelen her şeyi yapmaya kararlıdır. Esra’nın, Efe ile aynı binada oturmasını istemeyen Ozan ilk iş olarak Esra’nın eve dönmesini sağlar. Ozan ve Esra bundan sonra Hilmi’ye ulaşıp tüm gerçekleri anlatmanın yollarını aramaya başlar ama Hilmi’nin kararı nettir, onlarla görüşmeyecektir.

Bunu anlayan Esra ve Ozan, Hilmi’nin şehir dışındaki evini bulup karşısına çıkmaya karar verir. Fakat önlerinde bir engel vardır. Efe Ozan’ın kendisine daha önce de saldırdığını söyleyerek ondan şikayetçi olmuştur. Ozan ve Esra, Hilmi’ye gerçekleri anlatmayı başarabilecekler midir? Şirketlerini geri alıp sonunda uzun zamandır bekledikleri kavuşmayı yaşayabilecekler midir?

İşte Aşk Mantık İntikam 38. Bölüm full izleyebileceğiniz link…