Abone Ol

Aşk Laftan Anlamaz'ın 9. bölümünde neler olacak?

Aşk Laftan Anlamaz 9. bölüm fragmanı yayınlanan son bölümün hemen ardından ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde yaşanan sahneler oldukça iddialı..

Aşk Laftan Anlamaz'ın 9. bölümünde neler olacak?

Aşk Laftan Anlamaz 8. bölümü ile bu akşam ekranlara geldi. Show TV ekranlarında yayınlanan yeni bölüm izleyenlerin nefesini kesti. Yeni bölümde çok heyecanlı ve romantik dakikalar yaşandı. Didem'in hamilelik olayı iyice kafaları karıştırmıştı. İşte, AşkLaftan Anlamaz 8. bölüm detaylarıyla sizlerle birlikte...

Didem geçen bölüm “Hamileyim!” dedi ve bölümü kapattık. Sürekli bir korunma muhabbeti geçerken anladık ki Didem ”Korunuyorum,“ derken Murat’ı kandırmış. Biraz saf olan Didem karakteri bunu Tuval’e de bu şekilde anlattı ki doğruluk payı arttı. Emin olmak için Doruk da test yaptırdı Didem’e ve Didem test sonuçlarında hamile çıktı. Gerçekten hamile mi, yoksa bir oyun var mı bu konuda hala emin değiliz. Şimdilik yalan gibi durmuyor.

Bu bölüm pek de öyle olmadığını gördük. Öncelikle Murat'ın Hayat'a tripleri gereksizdi. Kız sarhoştu gece, uyandığında olanları hatırlamadığını söyledi. Ancak Murat hatırlamıyor diye üzüldü ve karşısında yarı çıplaktı. Hayat'ın aklında soru işaretleri oluştu. Murat ilk başta hayal kırıklığı yaşamasına rağmen sonra "Belki hatırlamaman daha iyidir" dedi. Daha sonra Hayat hatırlamaya çalışıp sorular sorarken de trip attı. Yani ne yaptığını tam olarak bilemedik. Murat'ın tek vukuatı bu değildi elbette. Didem'in testinde de hamile olduğu ortaya çıktıktan sonra, Didem'den çocuğu aldırmasını istedi. Her ne olursa olsun ortada bir çocuk, onun kanından onun canından biri varken bunu söylemesi, ilk olarak aklına bunun gelmesi hiç hoş değildi. Olaya Didem'in çocuğu diye baktı, kendi çocuğum diye görmedi başta.