Abone Ol

Aşk-ı Memnu'yu Tahttan İndirecek İntibah dizisinin konusu ne? İntibah oyuncu kadrosu

Namık Kemal'in klasik eserlerinden birisi olan İntibah'ın diziye uyarlanacağı iddiası heyecan yarattı. Büyük bir merak iddianın ardından dizinin nasıl olacağı ise izleyiciler tarafından merak ediliyor. İddiaya göre, Melisa Aslı Pamuk ve Selahattin Paşalı dizinin başrollerinde dikkat çeken isimler olacak.

Aşk-ı Memnu'yu Tahttan İndirecek İntibah dizisinin konusu ne? İntibah oyuncu kadrosu

İntibah isimli romanın diziye uyarlanacağı iddiaları çok konuşuluyor. İntibah'ın oyuncu kadrosunda kimler olacağı ve hangi kanalda yayınlanacağı çok yakında belli olacak. Namık Kemal'in yaklaşık 150 yıl önce kaleme aldığı İntibah'ın başrol oyuncuları arasında Melisa Aslı Pamuk ve Selahattin Paşalı'nın yer alacağı söyleniyor. Aşk-ı Memnu'dan sonra eski bir eserin tekrar dizi olacağı söylentisi seyirciyi heyecanlandırmaya yetti.

TİTİZ ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Hilal Saral'ın yönetmenliğini yapacağı İntibah dizisi için başrol oyuncuları konusunda da titiz bir çalışma yürütülüyor.

İKİ İSİM ÖNE ÇIKTI

Namık Kemal'in klasik eserleri arasında yer alan İntibah diziye uyarlanıyor. BKM'nin yapımcılığını üstleneceği dizi için heyecanlı bekleyiş başladı.

Bir süredir kulislerde konuşulan iddialara göre, Melisa Aslı Pamuk ve Selahattin Paşalı dizinin başrollerinde yer alacak isimler olacak.

GERİ SAYIM BAŞLADI

Gelecek sezon ekranlarda olması beklenen dizinin kadrosu için çeşitli isimler konuşulduysa da bu söylentilerin gerçek olmadığı ortaya çıkmıştı.

Diğer adıyla Sergüzeşt-i Ali Bey olan romanın dizi versiyonunda kimlerin rol alacağı merak konusu oldu. Dizi için Kerem Alışık, Aytaç Şaşmaz ve Demet Özdemir'le görüşülüyor.

ROMAN NE ANLATIYOR?

Romanda iyi yetişmiş Ali Bey'in, Mahpeyker'e aşık olması ve bu aşkın Ali Bey'e maddi ve manevi olarak yıkımına neden olma hikâyesi çarpıcı bir dille anlatılıyor.

İlk olarak 1874 yılında çıkan İntibah romanın dizi uyarlamasının ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacağı henüz açıklanmadı.