Abone Ol

Aşk-ı Memnu'nun boynuzlu Adnan Bey'i Selçuk Yöntem'den yıllar sonra gelen flaş itiraf

Bir döneme damga vuran Aşk-ı Memnu dizisinde 'Adnan Bey'e hayat veren Selçuk Yöntem'den yıllar sonra hayat verdiği karakter hakkında konuştu.

Aşk-ı Memnu'nun boynuzlu Adnan Bey'i Selçuk Yöntem'den yıllar sonra gelen flaş itiraf

Son olarak 'Sevda Mecburi İstikamet’ filminde rol alan Selçuk Yöntem çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Filmde Selim karakterine hayat veren Yöntem, Posta Gazetesi'nden Alev Gürsoy Cimin'in sorularını yanıtladı. 

"BEN BİLE DEFALARCA İZLİYORUM"

"Yıllar geçmesine rağmen Adnan Bey’siniz. Bu, sizi rahatsız ediyor mu?" sorusuna Yöntem, 

"Aksine, mutlu ediyor. Seyirci o karakteri çok sevdi. Her yıl iki kez yayımlanıyor ve tazeliğini hiç yitirmiyor. Konu olarak ve yapım olarak da tazeliğini yitirmiyor. 12 yıllık o jargon, o kostümler, eskimiyor. Müzik bile öyle. Bıraktığınız yerden tekrar izliyorsunuz. Ben bile defalarca izliyorum." dedi. 

 "ALDANAN DEĞİL ALDATAN SUÇLUDUR"

Yöntem, “Adnan Bey yüzünden aldatılan adam imajı üzerime yapıştı” diye sitem ettiğiniz olmuyor mu?" sorusuna, "Yoo! Aldatılan adam imajının yapışmasını değil de aldatanı konuşmak lazım. Aldanan değil aldatan suçludur. Aldatılan adama üzülerek bakmak kadar yanlış bir şey yok. Çünkü o gayet namuslu, saf ve temiz bir şekilde hayatını yaşıyor. Aldatılan adam ezikliği, boynuzlu gibi çirkin söylemler, toplumun yarattığı çok kendine güvensiz laflar. Böyle kodlamamak gerekiyor. Her kim ne yaparsa kendine yapar, kendini aldatır aldatan...." ifadelerini kullandı.