Abone Ol

Aşk-ı Memnu gerçek oldu! 16 yaşındaki çocuk Behlül'e özendi!

Adana’daki akrabalarını ziyarete gelen 16 yaşındaki çocuk dayısının eşi ile birlikte kayıplara karıştı

Aşk-ı Memnu gerçek oldu! 16 yaşındaki çocuk Behlül'e özendi!

Cep telefonları kapalı olan ve tüm aramalara rağmen bulunamayan Orhan Ö ve üç çocuk annesi Zekiye Ö'nün ailesi polisten yardım istedi.

Zekiye Ö.'nün 15 yıllık eşi seyyar satıcı İbrahim Ö., 4 aydır geçimsizlik yaşadıklarını ve eşinin "Ben artık seni sevmiyorum, istemiyorum beni boşa" dediğini söyleyip, "Evliğimizin düzelmesi için elimden gelen her şeyi yaptım. Psikolojisi bozulmuştu. Doktora götürdüm olmadı, hocaya götürdüm olmadı. Kafasını toparlaması için Antalya'daki ailesinin yanına gönderdim. 24 gün kaldı, geldi. Orada da çok sıkıldığını söyledi" diye dert yandı.

"ORHAN, KARIMI ANNESİ GİBİ GÖRÜRDÜ"

13 Eylül'de eşi Zekiye Ö'yle yine tartıştıklarını İbrahim Ö., "Tartışmamızın ardından evden çıkıp gitti. Bizim evin yakınında teyzesi oturuyor. Oraya gitmiş olabileceğini, öfkesi yatışınca döneceğini düşünüp, aramadım. Ertesi gün sorduğumda, teyzesine hiç uğramadığını öğrendim. Bir gün sonra da aramaya başladım. Meğer yeğenim Orhan'ı aramış, çıkıp gitmişler. Orhan'ı çok severdi, 'damadım' diye hitap ederdi. Orhan da eşimi çok sever, ikinci bir anne gibi görürdü. Bütün aramalarımıza rağmen her ikisinin de cep telefonları kapalı olduğu için ulaşamadık. Hayatından endişe ediyorum" diye konuştu.

Orhan Ö.'nün kalp hastası annesi Münevver Ö. ise oğlunun fotoğrafına bakıp, gözyaşı dökerken, "Oğlum, bizi meraktan öldüreceksin. Lütfen geri dön" çağrısında bulundu.

AŞKI MEMNU FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN