Abone Ol

Aşk Balyoz tanımıyor! Genç eşi böyle ağladı!

BALYOZ davasının tutuklu sanığı 61 yaşındaki emekli Tümgeneral Recep Rıfkı Durusoy'un, 28 yaşındaki eşi Melike Kaynak Durusoy göz yaşlarını tutamadı.

Aşk Balyoz tanımıyor! Genç eşi böyle ağladı!

Duruşmalarda iki metrelik mesafeye ramen el ele hasret gideren Durusoy çifti dün de duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. Emekli Tümgeneral Durusoy, sanıklar salona alındıktan sonra önündeki bariyerin üstünden atlayarak izleyiciler sırasının en önünde kendisini bekleyen eşi Melise Durusoy'a koştu ve sarıldı. Jandarmaların müdahale etmesi üzerine ise Durusoy eşinden ayrılarak tekrar sanık bölümüne alındı. Geçtiğimiz yıl cezaevinde evlenen çift duruşma aralarında aralarında jandarmalara rağmen sürekli sohbet etti.

'Borsayı bekliyorlar'

Emekli Orgeneral Çetin Doğan duruşma arası duruşmaya destek için gelen ressam Baykam'la sohbet etti. Doğan, mahkemenin kararını açıklamaması üzerine "Borsanın kapanışını bekliyor olabilirler. Kararın açıklanmaya başlaması 5'i, 6'yı bulabilir" dedi. Duruşmayı Amirallere Suikast davasının tutuksuz sanıkları Teğmenler Sinan Efe Noyan ve Faruk Akın ve geçtiğimiz ay karara bağlanan Askeri Casusluk davasının bazı sanıkları da izledi.

Yoğun güvenlik önlemi

Öte yandan karar duruşmasında cezaevi çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Çok sayıda jandarmanın bulunduğu girişte aynı zamanda K9 köpekleri de hazır bulundu.

ASKER YAKINLARI GÖZ YAŞLARINI TUTAMADI TIKLAYIN

Sanık kalp krizi geçirdi

Maltepe Askeri Cezaevi'nde kalan tutuklu sanık Deniz Kurmay Albay Hakan Mehmet Köktürk'ün dün sabah kalp krizi geçirdiği ve GATA Haydarpaşa Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi. Köktürk'e anjiyo yapıldı ve stent takıldı.

'Genelkurmay Başkanı sağ olsun'

Sanık sandalyelerinden "Genelkurmay Başkanı sağ olsun" diye sesler yükseldi. Karardan sonra izleyiciler ve sanıklar ayakta gözyaşları içerisinde İstiklal Marşı'nı okudular.