Abone Ol

Aşk 101 dizisinde 90’lar rüzgarı esecek

Netflix’in son Türk dizilerinden biri olan ''Aşk 101'' dizisinin ilk bölümü bugün yayınladı.

Aşk 101 dizisinde 90’lar rüzgarı esecek

Netflix'in ilk Türkiye gençlik dizisi Aşk 101, bugün izleyici karşısına çıktı. 90'ların sonunda geçen ve okula devam edebilmek için en sevdikleri öğretmenlerini okulda tutmak üzere plan yapan 17 yaşında bir grup asi gencin hikayesini konu alan dizide başrolleri paylaşan Kubilay Aka, BirGün'den Işıl Çalışkan'a konuştu.

Aşk 101 dizisinde 90’lar rüzgarı esecek - Resim: 1

Aka, ''Birçok gençlik işi yapıldı hemen hemen hepsi de çok başarılıydı. Ben bizim sadece genç izleyicilerimiz olacağını düşünmüyorum. Herkese bir şeyler anımsatacak, anımsattığı her şeyde de bir ortak dert paylaşmış olacağız. Herkes kendinden bir parça bulacak. Diğerlerinden farkı 90’lar rüzgârıyla birlikte izleyiciyle çok şey paylaşacak olmamız. Bana da bu yüzden çok cazip geldi. İnsanlara bazı duygular yaşatabilmek, kendini sorgulatabilmek harika bir his'' dedi.

RTÜK BAŞKANI TEHDİT ETMİŞTİ

Dizideki Osman karakterinin eş cinsel olmamasına rağmen Yeni Akit gazetesi onun eşcinsel olduğunu iddia ederek Netflix’i ‘sapıklıkla’ suçlayarak hedef göstermişti. Bunun üzerine sosyal medyada bir linç kampanyası başlamıştı. Gerçek olmayan bu iddia üzerine RTÜK başkanı Ebubekir Şahin de “Geçit vermeyiz!” açıklaması yapmıştı.