Abone Ol

Asistan Doktorun İntihar Sebebi Mobbing mi?

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde kalp damar cerrahisi baş asistanı Mustafa Yalçın, ''Kayak yapmaya gidiyorum'' diyerek Uludağ'da intihar etti.

Asistan Doktorun İntihar Sebebi Mobbing mi?

Bursa'da ''Kayağa gidiyorum'' diyerek evden çıkan 35 yaşındaki Mustafa Yalçın, Uludağ eteklerindeki ormanlık alanda kendine serum bağlayarak intihar etti.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp Damar Cerrahisi bölümünde asistan doktor olarak görev yapan Yalçın'ın cansız bedenine 15 saat sonra ulaşıldı.

AFAD ve JAK koordinesinde akşam saatlerinde arama çalışmalarına başlayan Nilüfer Arama Kurtarma ekipleri, Yalçın'ın cansız bedenini otomobilini bıraktığı yerden yaklaşık bir kilometre uzaklıkta, Uludağ eteklerindeki ormanlık alanda bulundu.

KENDİ KENDİNE ANESTEZİ UYGULAMIŞ

Asistan Doktorun İntihar Sebebi Mobbing mi? - Resim: 1

Yapılan ilk incelemede Yalçın'ın, çeşitli ilaçlardan yaptığı serum düzeneğini ağaca asıp, damar yolundan kendine bağladığı ve intihar ettiği belirlendi. Yalçın'ın cansız bedeni, nöbetçi cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi işlemleri için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılacak.

MOBBİNG İDDİASI

Terkedilmiş şekilde bulunan Yalçın'a ait aracın içinde 6 sayfalık bir not bulundu. Yalçın'ın iş yerinde gördüğü mobbingi bu notta anlattığı iddiası sosyal medyada gündem oldu. Sağlık çalışanları mobbinge bir son vermek adına Twitter'da mobbing cinayettir etiketine binlerce tweet attı.

iha