Abone Ol

"ASIN BU KANSIZI!!!" Halk jürisi kalemini kırdı!!! Çocuk tecavüzüne idam verilsin!

17 aylık çocuğa tecavüz eden insanlık düşmanı yine Rahşan Affı'yla falan serbest kalmasın. Bu en büyük suçu devletin affetme hakkı yoktur. Tedavi edilemez, normal insan olamaz bu alçaklar. Takvim Gazetesi'nin manşetini destekliyoruz!

"ASIN BU KANSIZI!!!" Halk jürisi kalemini kırdı!!! Çocuk tecavüzüne idam...

İŞTE TAKVİM'İN HABERİ

Halk jürisi idam dedi

17 aylık bebeğe tecavüz eden sapıklar, ona uyuşturucu ve alkol de vermiş... Halk onların kalemini çoktan kırdı!.

Herkes ağzı emzikli bir meleğe tecavüzü, tecavüzcülerin alacağı cezayı konuşurken, dün insanın kanını donduran bir gelişme daha oldu. AK Parti Milletvekili Gülseren Topuz, bebekle ilgili yeni bulguyu şöyle aktardı: Bebeğin karaciğer fonksiyonları yüksek... Çünkü, bebeğe alkol ve uyuşturucu verilmiş!

Hukukçulara göre tecavüzcüler en çok 33 yıl alır. İnternette olayı tartışan binlerce vatandaşın ortak görüşü ise idam:

* Rahşan affıymış, AB girişiymiş anlamam. İdam bunlar için ödül bile!

* İdam az. Bebeğe yapılan aynen onlara yapılsın... O zaman huzur bulurum.

Halkın tepkisi ortak: 'Hepsi asılmalı'

Korkunç olayı okuyan halk ise öylesine şaşkın ve kızgındı ki internet sitelerini yorum yağmuruna tuttu. İşte Türkiye'nin N.N.B. olayına yorumları:

*Rahşan affıymış, AB girişiymiş anlamam. İdam bu insanlar için ödül bile sayılır. ABD'nin gözünü seveyim. Adamı anında ibret için asıyor. (Tahsin)

*Yazıklar olsun, nasıl anne serbest kalır. 17 yaşında bir kızım var bu haberi okuduğumdan beri başım ağrıyor. Böylesi sapıklar asılmalı. (Hamiy)

'ACI ÇEKMELİLER'
* Bu tür suçları işleyenlere kısasa kısas uygulanmalı. Ölüm ya da ömür boyu hapis değil daha çok acı çektirilmeli. (asfur 31)

* Allah'tan tek dileğim bu yavrunun büyüdüğünde yaşadıklarını hatırlamaması. Hâlâ olayın şokundayım. (Pietra Neamt)

* Uzmanlar uyarıyor. Tedbir alınmazsa Türkiye yakın gelecekte Uzak Doğu gibi çocuk pornosu cenneti olacak. Umarım gerekli tedbirler alınır. (Deniz 2)

'DAYANAMADIM'
* Olamaz, olamaz. Aklım almıyor. İnanamıyorum. Bu bebeğe kim sahip çıkacak? Berrin Dirim

* Bunlar en ağır cezalara çarptırılsın diyeceğim ama olmayacağını biliyoruz. (Erdinç Kumludere)

* Benim de 2 evladım var, bu haberi okumaya bile dayanamadım. (Derya Gök) 8 Kelimelerin sustuğu an. (Nuran Üçer)

* Bu topluma ne oluyor? Psikologlara çok önemli görevler düşüyor kanaatindeyim. (Medet Bayar)


Uyuşturucu mama

17 aylıkken defalarca tecavüze uğrayan bebek, bu kez de havale geçirdi Muayenede ise talihsiz yavruya uyuşturucu ve alkol verildiği ortaya çıktı.

Şok üstüne şok yaşanıyor
Sapıklığın da sınırları zorlanır, vicdansızlar üst üste şaşırtabilirmiş! İzmir Munemen'de para karşılığı erkeklerle birlikte olduğu iddia edilen F.B. (36) ve aynı evde kaldığı 3 erkeğin işkencesine maruz kalan ve defalarca tecavüze uğradığı tespit edilen 17 aylık N.N.B., herkesi üzdü, zanlılara öfke ise çığ gibi büyüdü. Annesi serbest bırakılan küçük kız, gönderildiği çocuk yuvasında önceki gece havale geçirince tekrar hastaneye kaldırıldı.

Anne kayıplara karıştı
Muayene sonucu ise bebeğe uyuşturucu ve alkol verildiği tespit edildi. Bu arada kayıplara karışan anne F.B.'nin evini genelev gibi kullandığı ileri sürüldü. Tutuklu sanıklardan Y.V.'nin ise geçen yıl bu evde 17 yaşındaki öz kızını erkeklere pazarladığı ortaya çıktı. Sanıklar Y.V., M.D. ve A.A. 15 yıla kadar hapisle yargılanacak.

Fatih ŞENDİL