Abone Ol

Asi güzel Arap kanalında!!! Tuba MBC'ye bağlanıp neler söyledi?

4 farklı ülkeye yayın yapan Arap televizyon kanalı MBC, Tuba Büyüküstün'le canlı bağlantı yaptı...

Asi güzel Arap kanalında!!! Tuba MBC'ye bağlanıp neler söyledi?

KANAL D'nin sevilen dizisi `Asi'nin başrol oyuncusu 26 yaşındaki Tuba Büyüküstün'e olan ilgi internet ortamında artarken, güzel oyuncu Arap ülkelerinde de popüler olmaya başladı. Bu durumu fark eden, toplam 24 farklı ülkeye yayın yapan Arap televizyon kanalı MBC, Tuba Büyüküstün'le canlı bağlantı yaptı. Asi Güzel'in görüntüsü, Dubai ve Suudi Arabistan'daki merkez sdüdyolarında dev ekran ile milyonlarca izleyicinin televizyonlarına yansıtıldı.

Türk ve Arap hayranlarının, Büyüküstün için dünyanın en çok kullanıcıya sahip sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta oluşturdukları grup sayısı, üç hafta içerisinde ikiye katlandı, 100'e yaklaştı. Son olarak `Benim de gelinim Tuba Büyüküstün gibi olsun', `İçine Tuba Büyüküstün kaçanlar' gibi ilginç başlıklı yenilerinin de eklendiği gruplara üye olanların sayısı 20 binden 30 bine çıktı. Genç oyuncunun çok sayıda resim ve videolarını içeren grup sayfalarına binlerce kişi yorum yazdı. Yorumcuların tamamına yakını, güzel oyuncuya hayranlıklarını dile getirdi.

Asi güzel Arap kanalında!!! Tuba MBC'ye bağlanıp neler söyledi? - Resim: 1

Mahkeme kararları doğrultusunda Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından 5 Mayıs 2008'den bu yana Türkiye'den erişimi engellenen dünyanın en popüler görüntü paylaşım sitesi YouTube'da da `Asi Güzel' fırtınasının hızını kesmediği belirtildi. Yurt dışında yaşayan Türkler'le yabancılar tarafından Asi dizisinden görüntülerle Büyüküstün'ün fotoğrafları kullanılarak hazırlanmış video sayısı, ağustos ayında 2 bine ulaştı. Daha öncekilerle birlikte sayısı 2 bin 500'ü bulan bu videoları, izleyenlerin sayısı 2 milyonu geçti, 3 milyon sınırını zorlamaya başladı.

Bu arada, Tuba Büyüküstün'ün, hafta içerisinde Ortadoğu, Avrupa ve Kuzey Amerika'daki 24 ülkeye yayın yapan MBC'nin sabah kuşağında yer alan bir programına canlı olarak katıldığı ortaya çıktı. Youtube dahil birçok internet sitesine yüklenen programa, MD+IT MD-IT İstanbul'dan katılan Büyüküstün'ün görüntüsü, MBC'nin Dubai ve Suudi Arabistan'daki merkez stüdyolarındaki dev ekran ile milyonlarca izleyicinin televizyonlarına yansıdı.

Yüzünden gülümseme eksik olmayan Büyüküstün, 7 dakika konuk olduğu programda Dubai ve Suudi Arabistan'daki sunucuların sorularını yanıtladı, Asi dizisinde kendisini Arapça seslendiren kadınla tanıştırıldı. Araplar tarafından çok sevilmesini nasıl karşıladığı yönündeki soruyu "Gerçekten çok heyecan verici. Dünyanın öbür ucunda da sevildiğini bilmek gurur verici" diye yanıtladı.