Abone Ol

Asena ilk kez sevgilisiyle yakalandı!

Asena, yaklaşık 1,5 yıldır birlikte olduğu Serhat Fafal'la bu kez bir tatil beldesinde kameralara yakalandı. İkili, gittikleri tatil beldesinde güneşlenirken ve havuza girerken görüntülendi.

Asena ilk kez sevgilisiyle yakalandı!

Asena ile sevgilisi Serhat Fafal, kameralara işte böyle yakalandı.

"Benimle Dans Eder misin" yarışmasındaki jüri üyeliği yaptığı programın bitmesinin ardından tatile çıkan Asena ve sevgilisi Serhat Fafal, atv'de yayınlanan "Özel Hat" programı kameramanının çektiği görüntülerde samimi hareketleriyle dikkat çektiler. Havuza birlikte giren ikili, birbirlerine güneş kremi sürerken de görüntülendi.

Asena ve sevgilisi Serhat Fafal'ı "Özel Hat" kameramanı el ele yürürken yakaladı. Ünlü oryantal ile sevgilisi, çevredekilerin bakışlarına aldırmadan öpüştü.

Asena ile Serhat Fafal'ın ilişkisi ilk kez 22 Şubat tarihli Kelebek ekinde çıkmış, İbrahim Tatlıses de aynı gün düzenlediği basın toplantısında bir soru üzerine, "O kişi Asena Hanım'ın Almanya Münih'teki ablasının yedi sene birlikte olup büyük aşk yaşadığı biri. Zaman zaman da Asena Hanım'ın enişte diye hitap ettiği biridir. Asena Hanım'a böyle şeyler yakıştırılamaz. Asena Hanım, örf ve adetlerine, adap ve şekline uyan bir insandır" demişti.

Tatlıses'in bu sözlerinin ardından, geçtiğimiz ay Asena'nın ablası Çilem Çakmak da, "Asena benim kardeşim. Onunla senelerdir görüşmüyorduk. Ona karşı ablalık yapamıyordum diye vicdan azabı çekiyordum ve Almanya'ya getirdim. Bende 3-4 ay kaldı. Erkek arkadaşım Serhat ile tanıştırdım. Ancak Asena Serhat için 'Abla bu adam seni kullanıyor. Sen manyak mısın?' diyordu. Serhat ile kavga ettiğimizde de 'Türkiye'ye gidelim. Sana neler bulacağım, bunun için değmez!' diyordu. Ondan nefret ediyordu, araları kötüydü. İki yıl önce araları düzelmeye başlayınca sevinimiştim. Ben çalıştığım için Asena'yı Serhat gezdiriyordu. Hattı Asena'ya 'Bu kadar samimi olman gerekmiyor, yanlış anlaşılır' dedim. O da bana 'Ben şerefsiz, karaktersiz miyim? Bana nasıl yakıştırıyorsun?' diye sinirlenip Türkiye'ye döndü" açıklamasını yapmıştı.

Kelebek Hürriyet