Abone Ol

Bodrum'da Asena rüzgarı esti!

Oryantal Asena, Avrupa'nın en büyük yüzer diskolarından Bodrum'daki Club Catamaran'da bayramın ilk gününde sahne aldı....

Asena danslarıyla nefes kesti

Oryantal  Asena, Avrupa'nın en büyük yüzer diskolarından Bodrum'daki Club Catamaran'da bayramın ilk gününde sahne aldı. Kıvrak danslarıyla neses kesen Asena'nın şovu, uzun süre alkışlandı.

Bodrum'da Asena rüzgarı esti! - Resim: 1
İşletmeciliğini turizmci Dilek Birgen'in yaptığı Clup Catamaran'da, bayramın 1'inci günü sahne alan oryantal Asena, yaklaşık 800 yerli ve yabancı turisti iki saat boyunca eğlenceye doyurdu. Denizin ortasında kıvrak danslarıyla tatilcileri eğlendiren Asena, formundan bir şey kaybetmediğini gösterdi.

Bodrum'da Asena rüzgarı esti! - Resim: 2

Asena'nın danslarına turistlerde eşlik etmeye çalıştı. Dans arasında izleyenlerine seslenen Asena, "Denizin ortasında yıldızların altında sizlerle birlikte olmak ve bayramın ilk günü sizlerle eğlenmek beni de mutlu etti. Ancak bayramda Van'dan aldığımı üzüntülü haber içimizi burktu, bizi üzdü yaralılarımıza acil şifalar, güvenlik güçlerimize kolaylıklar diliyorum. Onlar olmasa biz burada olamazdık. Güzel ülkemizin vatanımızın toprağımızın değerini bilelim" dedi.


Bodrum'da Asena rüzgarı esti! - Resim: 3