Abone Ol

Arzuhan Doğan Yalçındağ o kararları resmen açıkladı

Doğan TV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ tarafından Kanal D ve CNN Türk çalışanlarına yeni atamalar resmen ilan edildi.

Arzuhan Doğan Yalçındağ o kararları resmen açıkladı

Duyuruda Kanal D ve CNN Türk yönetimine ilişkin yeniden yapılanmanın 1 Ocak tarihinden itibaren gerçekleşeceği kaydedildi.

İşte o açıklama:

Sevgili Arkadaşlar,

Kanal D ve CNN TÜRK Yönetimine ilişkin olarak 1 Ocak itibari ile gerçekleşecek olan organizasyonel yapımızla ilgili üst düzey atamaları sizlerle paylaşmak istiyorum.

1999 yılından bu yana aramızda olan ve TV Grubu içerisinde çeşitli rollerde görev alıp en son Kanal D Genel Müdürlüğü yaparak birçok başarıya imza atmış olan Pelin Diştaş Yaşaroğlu, Aralık ayı sonu itibariyle görevinden ayrılıyor. 16 yıldır Doğan Grubu bünyesinde bulunan yapım ve televizyon şirketlerinde çeşitli roller üstlenen Pelin Diştaş Yaşaroğlu televizyonculuk alanındaki tecrübesi ile çalıştığı bütün şirketlerin başarı grafiğine önemli katkılarda bulunmuştur. Yaptığı yenilikçi çalışmalar ile bilinen Diştaş Yaşaroğlu, Kanal D Genel Yayın Yönetmenliği yapmış, bu başarılı çalışmaların ardından Kanal D Genel Müdürü görevine atanmıştı. Kendisine bugüne kadar göstermiş olduğu tüm değerli çalışmaları için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyorum.

2010 yılından bu yana CNN TÜRK Genel Müdürü olarak çalışan, yönetim becerileri ve vizyonuyla haber ve yayıncılık çizgimizi güçlendiren Barış Tünay ise, Kanal D Genel Müdürü olarak atanmıştır. 20 yıldır televizyon sektöründe başarılı çalışmalara imza atan Tünay, grubumuza 5 yıl öncesinde katılmış; ekibiyle birlikte CNN TÜRK’ün marka değeri ve karlılığını hedeflenen düzeye başarıyla taşımıştır. Bunun yanısıra Doğan Televizyon Grubunun içerik ve televizyon yönetimine değerli katkılarda bulunmuş, son bir yıllık dönemde ise Kanal D içerik ve program üretim çalışmalarında aktif rol almıştır. Barış Tünay’a bugüne kadar göstermiş olduğu tüm değerli çalışmalar için teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum.

Bir dönem Grubumuzda yöneticilik yapmış ve değerli katkılar sağlamış olan Erdoğan Aktaş tekrar aramıza katılarak, CNN TÜRK Genel Müdürü olarak atanmıştır. Gazeteciliğe 1984 yılında başlayan Aktaş, 1993 yılından bu yana televizyon haberciliği ve programcılığı alanında çeşitli kanallarda görev aldı. 2005-2008 yılları arasında Star TV Haber Genel Yayın Yönetmenliği yapan Erdoğan Aktaş; 2008’de Habertürk Genel Yayın Yönetmeni, 2009 yılında ise A Haber Kurucu Yöneticisi ve ATV Haber Genel Yayın Yönetmenliği görevlerinde bulundu. Televizyon yayıncılığında sektörde değerli çalışmalarda bulunan Aktaş’a aramıza tekrar hoşgeldin diyor, yeni görevinde başarılar diliyorum.