Abone Ol

ArtContact İstanbul Çağdaş Sanat Fuarına Büyük İlgi

Uzun süredir hazırlıkları yapılan ve merakla beklenen ARTCONTACT İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı 1-4 Haziran 2021’de Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi Yenikapı'da kapılarını sanatseverlere açıyor.

ArtContact İstanbul Çağdaş Sanat Fuarına Büyük İlgi

Yenikapı’da yer alan Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’ndeki fuar, 31 Mayıs’taki ön izleme ile açılacak ve hafta sonu yasakları devam ederse 4 Haziran, etmez ise 6 Haziran’a kadar, 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Fuarda; Dilşad Akçayöz, Güneş Çınar, Dilan Demirbağ, Filiz Öztürk Doğan, Gürbüz Doğan Ekşioğlu, Uğural Gafuroğlu, Bahri Genç, Mahir Güven, Mahmut Karatoprak, Nail Payza, Ozan Ünal ve Nejdet Vergili eserlerini sergileyecek sanatçılar arasında yer alıyor.

İŞTE FUAR PROGRAMI

ArtContact İstanbul Çağdaş Sanat Fuarına Büyük İlgi - Resim: 1

ArtContact İstanbul Çağdaş Sanat Fuarına Büyük İlgi - Resim: 2Çalışmalarıyla Dikkat Çeken Ressam Melis Doğan Kimdir?

ArtContact İstanbul, Sanat Fuarları için uygun, ulaşımı kolay çağdaş mekanlarından biri olan Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezinde on bin m2 nin üzerinde sütunsuz ve on altı metre tavan yüksekliğinde kapalı ve bir o kadar da açık alanda hazırlanıyor.

Sanatçıların, galerilerin çatısı altında katılabileceği fuarda müzeler, eğitim kuruluşları, sanatsal malzeme üreten firmalar yer alabilecek.

İki farklı salonda konferansların, söyleşilerin ve fuar alanı içinde farklı mekanlarda dinletilerin yapılacağı, ayrıca dış alanda Street Art ve heykel sergilerinin yapılması da hedeflenmekte.