Abone Ol

Arka Sokaklar'ın Pınar'ı Pınar Aydın'ın Son Hali Şaşırttı: Giresun'a Yerleşti

Arka Sokaklar dizisindeki Pınar karakterini canlandıran ilk isim olan Pınar Aydın son hali ile gündem oldu. Giresun'a yerleşen oyuncu, "Doğru kişilerle, doğru işler yapamadım. Sonunda da vazgeçtim." dedi.

Arka Sokaklar'ın Pınar'ı Pınar Aydın'ın Son Hali Şaşırttı: Giresun'a Yerleşti

Akademi Türkiye yarışmasında üçüncü olan, Arka Sokaklar dizisindeki 'Pınar' karakterini ilk canlandıran Pınar Aydın oyunculuğu bıraktı. Yıllardır ekranlardan uzak olan Aydın, Giresun'a yerleşti.

'Arka Sokaklar', 'Akasya Durağı' ve 'Bizim Okul' gibi birçok dizide rol alan Pınar Aydın, şimdilerde ise eşi ve iki çocuğuyla Giresun'da yaşayan Aydın'ın son hali dikkat çekti.

Arka Sokaklar'ın Pınar'ı Pınar Aydın'ın Son Hali Şaşırttı: Giresun'a Yerleşti - Resim: 1

Habertürk'ten Aytekin Teker'e konuşan Pınar Aydın, "Pek çok hayranınız ve büyük bir star olacağınıza dair beklentiler vardı ama müzik dünyasında tutunmakta zorlandınız.." sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Müzik sektöründe tutunamaması hakkında HaberTürk'e Gerçekten müziğe karşı büyük bir tutkum vardı. İddalıydım da. Müzikte bir yerlere gelebilmek için birçok yolu denedim, çok uğraştım ama sadece sesin yeterli olmadığı, şansın ve paranın da gerekli olduğunu anladım. Benim şansım iyi gitmedi ve çok yalnızdım. Yol gösterenim yoktu. Doğru kişilerle, doğru işler yapamadım ve sonunda da vazgeçtim."