Abone Ol

Arka Sokaklar'da şok! FETÖ'cü komiser hapisten kaçırıldı

Geçtiğimiz hafta dizide Fethullahçı Terör Örgütü'ne hizmet ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan Hakan Komiser, bu hafta yayınlanacak bölümde örgüt tarafından hapishaneden kaçırılıyor.

Arka Sokaklar'da FETÖ'cü komiser hapisten kaçırıldı

Arka Sokaklar' dizisinin son bölümünde, Rıza Baba'nın ekibinde yer alan 'Hakan Komiser'in Fethullahçı Terör Örgütü'ne hizmet ettiği gerekçesiyle gözaltına alınması dizinin hayranlarını şaşırtmıştı.

ÖRGÜT HAKAN'I KAÇIRDI

Dizinin bu hafta yayınlanacak yeni bölümünde ise cezaevine gönderilen Hakan, örgüt tarafından bir şekilde buradan kaçırılır.

EKİP HAKAN'IN PEŞİNDE

Rıza Baba ve ekibi hapishaneden kaçan Hakan'ın peşine düşerken, dizide Fetullahçı Terör Örgütü'nün başındaki isim olarak gösterilen Yörük Bey de planlarını devreye sokmak için büyük bir çaba sarfeder.

Dizide arkadaşlarına kumpas kurulduğunu öne süren Rıza Baba ve ekibine operasyonu gerçekleştirenler bu fotoğrafı gösterdi


YÖNETMEN MESAJI VERMİŞTİ

Yönetmen Orhan Oğuz, 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sonrası yaptığı açıklamada, "FETÖ operasyonunu diziye taşıyacağız. ' Rıza Baba'nın ekibinden bir kişi eksilecek" ifadelerini kullanmıştı. Bu sözler sonrası dizinin hayranları o ismin kim olabileceğini tartışmaya başlamışlardı. Bu soru geçtiğimiz hafta cevap buldu.