Abone Ol

Arka Sokaklara Damga Vuran Sahne: Kadınların Gizlice Videosunu Çeken Sapığın Serbest Kalmasına Tepki

Arka Sokaklar dizisinin son bölümünde yayınlanan kadınların görüntülerini izinsiz olarak çeken yabancı uyruklu bir şahsın bulunup, serbest kalmasına polislerin tepki gösterdiği sahne gündeme oturdu.

Arka Sokaklara Damga Vuran Sahne: Kadınların Gizlice Videosunu Çeken Sapığın Serbest Kalmasına Tepki

Aykırı'nın aktardıklarına göre, polisiye dizisi Arka Sokaklar, son bölümünde çarpıcı bir konuyu işledi. Sosyal medyada sıkça karşılaşılan kaçakların kadın ve çocukların görüntülerini çekip paylaşmaları konusu, dizide masaya yatırıldı.

Arka Sokaklar'ın 626.bölümünde (Son bölüm) işlenen kaçak konusundaki ifadeler de dikkat çekti.

GÖÇMEN İFADESİ SANSÜRLENDİ

Kadınların görüntülerini çeken yabancı uyruklu şahıs için "Göçmen" ifadesi kullanılırken, o anlar kanal yönetimi tarafından sansürlü olarak verildi.

Bölümün devamında, yabancı uyruklu şahıs polis ekipleri tarafından uzun uğraşlar sonrası yakalanıyor. Ancak adli makamlara sevk edildikten kısa süre sonra serbest kalıyor.

POLİSLERDEN TEPKİ

Sapık şahsın, serbest kalması sonrasında polis ekiplerinin tepkisini de işleyen dizi, arka fonda haber kanalından "Şahsın serbest bırakıldığı" anonsunu yapıyor.

O anlarda polisler, yaşananlara tepki göstererek "Ya sabır" diyerek ekrana bakıyorlar.

"YERİN DİBİNE BATSIN SİZİN ADALETİNİZ"

Arka Sokaklar dizisinin ilerleyen dakikalarında ise tacizci şahsın serbest bırakılmasına bir vatandaşın tepki verdiği görülüyor.

"Yere batsın sizin adaletiniz" diyerek haberleri izleyen vatandaş, bir tanıdığını arayarak, yabancı uyruklu tacizcinin daha önce suça karışıp serbest kalan bir kişinin kardeşi olduğu vurgulanıyor. (Kaynak: Aykırı)