Abone Ol

Arınç'ın sözlerine AK Partili Suat Kılıç'tan destek

CNN Türk'te katıldığı programda AKP'ye ağır eleştirilerde bulunan Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a eski AKP'lilerden destek devam ediyor. Sadullah Ergin ve Hüseyin Çelik'ten sonra bir destek de Eski Spor Bakanı Suat Kılıç'tan geldi.

Arınç'ın sözlerine AK Partili Suat Kılıç'tan destek

Bülent Arınç CNN Türk'te Taha Akyol'un "Eğrisi Doğrusu" programına katılarak çarpıcı açıklamalarda bulunmasının ardından başlayan kavgada yeniden söz alarak Twitter hesabından yazılı açıklama yapmıştı.

“2 saatlik programda bildiğim ve şahit olduğum olayların küçük bir bölümünü anlattım” diyen Arınç, programdaki “troliçe” sözüyle kimi kastettiğini herkesin çok iyi bildiğini belirterek yandaş yazar Hilal Kaplan’a bir göndermede daha bulunmuştu.

Arınç'ın sözlerine AK Partili Suat Kılıç'tan destek - Resim: 1AK Parti'yi sarsan Bülent Arınç olayı nedir?

HÜSEYİN ÇELİK VE SADULLAH ERGİN PAYLAŞTI

Arınç'ın Twitter hesabından yaptığı yazılı açıklamayı AKP'li eski bakanlar Hüseyin Çelik ve Sadullah Ergin de Twitter hesabından paylaştı.

Sadullah Ergin'in ayrıca, Hüseyin Çelik'in AKP'den istifa ettiğine dair tweet'ini de "retweet" yaparak paylaştığı görüldü.

Arınç'ın sözlerine AK Partili Suat Kılıç'tan destek - Resim: 2Arınç'tan tehdit gibi cevap: Güneş görmemiş çok sırlar var!

BİR DESTEK DE KILIÇ'TAN

Suat Kılıç, Bğlent Arınç'a twitter hesabından destek verdi.

Kılıç'ın tweeti şu şekilde:

Arınç'ın sözlerine AK Partili Suat Kılıç'tan destek - Resim: 3