Abone Ol

Arif Sağ'ın gelini Pınar Sağ konuştu AKP'liler salonu terk etti!

"Bizim cemevlerimizi cümbüş evi sayanlara inat buradayız. Birilerinin sahte açılımlarının farkındayız" dedi, AK Partililer salonu terk etti.

Arif Sağ'ın gelini Pınar Sağ konuştu AKP'liler salonu terk etti!

TEKİRDAĞ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Hacı Bektaş Veli Sosyal Kültürel Eğitim Derneği'nin düzenlediği konserde sahneye çıkan Arif Sağ'ın gelini Pınar Sağ, "Bizim cemevlerimizi cümbüş evi sayanlara, Deniz Gezmiş'i asanlara inat, bizler Pir Sultan Abdal'ın torunları olarak buradayız. Birilerinin sahte açılımlarının farkındayız" deyince, AK Partili Belediye Başkanı Ali Ertem ile çok sayıda AK Partili konseri terk etti.

Çerkezköy Hacı Bektaş Veli Sosyal Kültürel Eğitim Derneği, Amfi açık hava tiyatrosunda konser düzenlendi. Konsere Ak Parti Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Ak Parti İlçe Başkanı Sait Yazı, Çerkezköy Hacı Bektaş Veli Sosyal Kültürel Eğitim Derneği Başkanı İsmail Doğaroğlu, partililer ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

Açılış konuşması yapan Çerkezköy Hacı Bektaş Veli Sosyal Kültürel Eğitim Derneği Başkanı İsmail Doğaroğlu, "Mayıs ayı mücadelenin en çok simgeleştiği aydır. 1 Mayıs işçi mücadelesinin günüdür. 3 Mayıs'ta da güneş bu kez batıdan doğdu, derneğimiz kuruldu. Ama güneşin daha önce de batıdan doğduğu zaman oldu. 1881 yılında güneş Selanik'ten doğdu. Atatürk'ün doğduğu topraklara şimdi vize alıp gitmek zorunda kalıyoruz, bundan büyük üzüntü duyuyoruz. Vatanın, milletin bölünmez bütünlüğünü sağlamak hepimizin boynunun borcu. Biz eşit yurttaşlık hakkını kazanıncaya kadar mücadelemize devam edeceğiz" dedi.
Konuşmanın ardından daha önce de terör örgütü TİKKO'nun kurucusu İbrahim Kaypakkaya'yı övmek iddiasıyla ifade veren Arif Sağ'ın türkücü gelini Pınar Sağ sahneye çıktı. Sahnede davetlilere seslenen Sağ, "Bizim cemevlerimizi cümbüş evi sayanlara, Deniz Gezmiş'i asanlara inat, bizler Pir Sultan Abdal'ın torunları olarak buradayız. Birilerinin sahte açılımlarının farkındayız" sözleri salonda buz gibi bir hava estirdi. Bu sözlerin ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, İlçe Başkanı Sait Yazı'nın da aralarında bulunduğu 10'a yakın AK Partili konseri terk ederek bu sözleri protesto etti.

UĞURLAR OLSUN

AK Partililerin konseri terk etmesinin ardından eleştirilerini sürdüren Pınar Sağ, "Bizi savunan yitirdiğimiz tüm yazarlara, Ankara'ya tokat atarcasına uğurlar olsun" diyerek 'Uğurlar Olsun' adlı şarkıyı söyledi. Yaklaşık 1 saat sahnede kalan Pınar Sağ'dan sonra eşi Tolga Sağ şarkılarını seslendirdi. Son olarak sahneye Faruk Demir çıktı ve konserin sonunda 10 Yıl Marşı çalındı ve hep bir ağızdan söylendi.