Abone Ol

Arda ve Sinem'in nişanına ünlüler akın etti!

Geçtiğimiz gün nişan yüzüklerini takan çiftin davetine çok sayıda ünlü katıldı. Basın geceye büyük ilgi gösterdi.

Arda ve Sinem'in nişanına ünlüler akın etti!

İspanya’nın Atletico Madrid takımında futbol hayatını sürdüren Arda Turan, dört yıldır birlikte olduğu Sinem Kobal’ı 20′ye yakın kişiyle ailesinden istedi. Nişan için apartmana dört çiçek buketi geldi. Turan, iki koruma aracılığıyla, basın mensuplarından görüntü almamalarını özellikle rica etti.

ARDA TURAN, SİNEM KOBAL NİŞAN GÖRÜNTÜLERİ.. VİDEO

RESTORAN KAPATTILAR
Aile arasında yüzüklerin takıldığı nişan törenine, Fatih Terim katılmadı. Ünlü çift, dün akşam da Kumkapı’daki Çapari Restoran’da aile arası bir yemek düzenledi. Kutlama yemeği için restorana ayrı ayrı gelen çift, 100 davetli için mekanın üstü katını kapattı.

ARDA TURAN VE SİNEM KOBAL NİŞANLANDI! FOTO GALERİ!

İKİ KUTLAMA BİRDEN
Kutlamaların ilk adresi Kumkapı’ daki Çaparı Restorant oldu. Mekanın üst katını kapatarak 100 kişilik rezeryasyon yaptıran çift, mekana ayrı ayrı giriş yaptı. Arda Turan, geceye özel olarak büyük bir pasta hazırlattı. Çalgılı-türkülü geçen kutlama yemeği yaklaşık 4 saat sürdü. Burada düzenlenen yemekli kutlamanın ardından mekandan el ele ayrılan çift, dışarıda kalabalık bir toplulukla karşılaştı. Meraklı kalabalığın arasından güçlükle araçlarına doğru ilerlemeye çalışan Arda Turan ve Sinem Kobal ikilisi, bir ara karşılarına çıkan Fenerbahçeli bir taraftar yüzünden kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı. Elindeki Fenerbahçe atkısını Arda Turan’ a doğru kaldıran taraftar her şeye rağmen çiftin keyfini kaçıramadı. Mutlulukları yüzlerinden okunan Arda Turan-Sinem Kobal çifti araçlarına bindiklerinde uzun süre kahkaha attı. Bu arada Sinem Kobal araç içerisinden yüzüğünü gazetecilere göstermeyi de ihmal etmedi.

KUTLAMAYA ÜNLÜ AKINI
Kutlamaların ikinci durağı ise Balmumcu’ daki Polat Renaissance Otel oldu. Buradaki kutlamaya Arda Turan-Sinem Kobal çiftinin yakın dostları ve eşleri katıldı. Başta Galatasaray Külübü eski Başkanı Adnan Polat olmak üzere, İBB Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Acun Ilıcalı, Esat Yontuç, Hakan Altun, Murat Yıldırım, Burçin Terzioğlu, Yasemin Ergene, Saba Tümer, Tümer Metin, Tunçay Şanlı, Serdar Özkan, Galatasaraylı futbolcular Selçuk İnan, Sabri Sarıoğlu, Mehmet Topal, Aydın Yılmaz, Ayhan Akman bu özel günde çifti yalnız bırakmadı. Geçtiğimiz haftalarda çapraz yan bağlarından ameliyat olan ünlü televizyoncu ve yapımcı Acun Ilıcalı, kutlamaya yanlız katıldı. Araçından inmeyen ve otele otopark kapısından girip çıkan Ilıcalı,kısa süre kaldığı kutlamadan yine yalnız ayrıldı. Kutlamada giydiği siyah elbise göz dolduran sunucu Saba Tümer ise kaldırım taşlarından şikayetçi oldu. Araçından inip bir süre yürümek sorunda kalan Saba Tümer, “Halen bu Arnavut kaldırımları kullananlar varmış. Onlardan şikayetçiyim” diye konuştuktan sonra kutlamaya dahil oldu.

Sözcü

ARDA TURAN SİNEM KOBAL NİŞANLANDI! FOTO GALERİ!

ARDA’YI KIZDIRAN FB ATKISI!

ARDA TURAN SİNEM KOBAL NİŞANLANDI!

SİNEM KOBAL DANSÖZ OLDU.. FOTO GALERİ

SİNEM KOBAL’DAN ARDA’SIZ KUTLAMA.. FOTO GALERİ

SİNEM’DEN FRİKİK ÖNLEMİ.. FOTO GALERİ

SİNEM KOBAL’IN PAREO İŞKENCESİ.. FOTO GALERİ

Arda ve Sinem özel yatta yakalandı!.. FOTO GALERİ-

ARDA VE SİNEM EL ELE! FOTO GALERİ

İŞTE SİNEM’İN ARDA’SIZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI! FOTO GALERİ

SİNEM KOBAL VE ARDA TURAN AŞK TAZELEDİ! FOTO GALERİ