Abone Ol

Arda Turan İstanbul'da metroya binince...

Geçen temmuzda 41 milyon euroya Barcelona'ya transfer olan Arda Turan, İstanbul'da önceki gün metroyu kullanmayı tercih etti.

Arda Turan İstanbul'da metroya binince...

Osmanbey durağından metroya binen 68 yaşındaki Cihan Sarıkaya, metroda görüp tanıdığı Turan'ın yanına giderek "Sen o ünlü futbolcu değil misin oğlum?" dedi. Turan da "Ben Arda teyzecim" diye yanıt verdi. İkili metroda selfie çekti.

Arda Turan İstanbul'da metroya binince... - Resim: 1

ÜNLÜ FUTBOLCU ÇOCUK
Sarıkaya "Osmanbey'den dün saat 17.30'da metroya bindim. Arda Turan kenarda bir arkadaşıyla ayakta duruyordu. 'Aaa bu o ünlü futbolcu çocuk değil mi?' dedim. Hemen yanına gittim. O kadar mütevaziydi ki çok hoşuma gitti. Transferinde milyon eurolar konuşuluyordu ama o metroda yolculuk yapıyordu. Sonra telefonumu çıkardım 'Gel beraber metro selfiesi çekelim' dedim. İlk selfieyi ben çektim ama gözüm kapalı çıkınca bu kez 'Cihan Teyze ver telefonunu ben çekeyim selfiemizi' dedi. Birlikte metro selfiesi çektik" dedi.

HALK ARASINA KARIŞMAN NE GÜZEL
Selfieden sonra yolcuların Turan'ı fark ettiğini anlatan Sarıkaya "Ben ona teşekkür ettim. 'Halkın arasına karışman ne güzel evladım. Mütevaziliğine hayran kaldım' dedim" diye konuştu.

Para ve ünün her şey olmadığını söyleyen Sarıkaya "Halkın arasında bir yıldız olmak ne kadar güzel. Arda'yı TV'de çok sempatik bulurdum. Metroda daha da iyi gördüm ki o hem çok sempatik hem çok mütevazi bir yıldız" dedi.