Abone Ol

Son dakika: Arda Turan hakkında tutuklama talebi

Berkay Şahin'in avukatı, Arda Turan hakkında 'tutuklama kararı' çıkarılması için savcılığa dilekçe verdi. Ayrıntılar geliyor

Son dakika: Arda Turan hakkında tutuklama talebi

Şarkıcı Berkay’ın avukatı Ayşegül Mermer, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına dilekçeyle başvurarak ünlü futbolcu Arda Turan’ın "tehdit", "genel güvenliği tehlikeye sokma", "taciz" ve "adam yaralama" suçlarından tutuklanmasını talep etti.

NE OLMUŞTU?
Futbolcu Arda Turan, iddialara göre 10 Ekim'de popçu Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e laf attı. Bununla da kalmayan Arda Turan, şarkıcının burnunu kırdı.

Özel hastanede ameliyat edilen Berkay ise önceki gün tedavisini tamamladı. Evine yollandı. Ancak bu durum şarkıcıya pahalıya patladı.

Saklambaç'ta yer alan habere göre; Berkay, bu ay boyunca 14 konser yapacaktı. Konser başına ise 70 bin lira alacaktı. Fakat sağlık durumu nedeniyle konserleri rafa kalkınca, zararı 1 milyonu TL'yi buldu.

HAPİS VE TAZMİNAT CEZASI ALABİLİR
Hukukçular, futbolcu Arda Turan'ın 3.5 yıldan 11 yıla kadar hapis cezası alabileceğini söyledi.

BURAK YILMAZ'DAN ŞOK İDDİA
Arda-Berkay kavgası sırasında olay yerinde bulunan milli futbolcu Burak Yılmaz'ın ifadeleri ortaya çıktı. Burak Yılmaz, Berkay'ın korumalarına 'Silahımı getirin' talimatı verdiğini iddia etti. Burak Yılmaz, "Arda sürekli yanımdaydı. Taciz olsa, böyle bir şey olmuş olsa ben kesinlikle görürdüm" dedi.