Abone Ol

Arda Turan Aslıhan Doğan ile ayrıldı mı?

Arda Turan ile Aslıhan Doğan arasında dövme krizi yaşanıyor. Şimdilerde İstanbul'da olan Doğan'ın hâlâ İspanya'ya dönmemesi ayrılık iddialarını güçlendirdi.

Arda Turan Aslıhan Doğan ile ayrıldı mı?

Barcelona'da forma giyen milli yıldız Arda Turan ile Aslıhan Doğan aşkı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. 2015 Mayıs ayında başlayan aşk, evliliğe doğru adım adım ilerlerken ikili arasında şok bir iddia ortaya atıldı.

Bugün gazetesinde yer alan haberlere göre; Geçtiğimiz haftalarda sevgilisinin doğum tarihini koluna kazıtan Aslıhan Doğan, aynı dövmeyi Arda Turan'dan da isteyince ikili arasında ufak bir kriz yaşandı. Bu olayın üzerine Doğan'ın her defasında Arda Turan'a 'Evlenelim' baskısı yapması bardağı taşıran son damla oldu. Bu arada sosyal medyada birbirleriyle ilgili sürekli paylaşım yapan Arda Turan ile Aslıhan Doğan'ın 14 Şubat Sevgililer Günü'nde birbirleri için tek bir söz bile yazmamaları ayrılığı doğrular cinstendi.

Arda Turan Aslıhan Doğan ile ayrıldı mı? - Resim: 1Aslıhan Doğan'dan sosyal medyaya damga vuran fotoğraf

Arda Turan Aslıhan Doğan ile ayrıldı mı? - Resim: 2Burcu Esmersoy, Aslıhan Doğan yüzünden mi gitti?

Geçtiğimiz hafta kardeşi Dilahan'ın ilk sergisinin açılışına katılmak için İstanbul'a gelen Aslıhan Doğan'ın 10 gündür İspanya'ya dönmemesi ayrılık iddialarını ortaya çıkardı.

Barcelona'ya giden Arda'nın annesi Yüksel Turan'ın oğlunun Aslıhan Doğan ile evlenmesine karşı çıktığı da konuşulanlar arasında.