Abone Ol

Arda Sinem'i sosyetik güzel ile mi aldattı?

Arda Turan ile Sinem Kobal ayrılığındaki sır perdesi aralandı. Turan'ın sosyetik aşklarıyla bilinen Aslıhan Doğan'la kaçamak yaptığı konuşuluyor.

Arda Sinem'i sosyetik güzel ile mi aldattı?

Herkes yaz aylarında evlenmelerini beklerken, bir anda aşklarına nokta koyan Arda Turan-Sinem Kobal cephesinde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Madrid’in gece hayatında da sık sık boy gösteren Arda’nın değişiminden şikayetçi olan Sinem Kobal, ilişkisine sahip çıkıp suskun kalmayı tercih etmişti.

ASLIHAN’LA SABAHLADI
Ancak geçtiğimiz çarşamba İstanbul’a gelen Arda’nın son kaçamağı pahalıya patladı. Saklambaç’ın haberine göre; Arda’nın soyetik aşklarıyla bilinen Aslıhan Doğan’la kaçamak yaptığı iddia edildi. İkili, çarşamba günü Arnavutköy’de başlayan gecelerini Etiler Şamdan’da tamamladı. Sabaha kadar süren bu sıcak geceyi öğrenen Sinem Kobal’ın ise aşkına nokta koyduğu öğrenildi.


LİSTESİ KABARIK
Hakan Kosif’le yaşadığı aşkla tanınan Aslıhan Doğan’ın adı daha sonra başka bir sosyetik isim olan Kaan Boyner’le anıldı. Hacı Sabancı’yla da kısa süreli ilişki yaşayan Aslıhan’ın aşk listesine giren son isim ise futbolcu Arda oldu.