Abone Ol

"Arda salam, lap yaxşı!" Azeri sitesi Arda ile nasıl röportaj yaptı?

Cim Bom'un genç yıldızı Arda Turan, Azerbaycan'ın gol.az sitesine röportaj verdi. Sarı kırmızılı oyuncunun açıklamaları sitede Azeri Türkçesi ile yayınlandı.

"Arda salam, lap yaxşı!" Azeri sitesi Arda ile nasıl röportaj yaptı?
İşte röportajın ilginç bölümleri:

Qol.az: Arda salam (Arda selam). Seni Azerbaycan'dan qol.az saytından naharat edirik. (Seni Azerbaycan qol.com sitesinden takip ediyoruz)

Arda: Lap yaxşı. Çox şad oldum. (Çok güzel. Çok mutlu oldum.) Azerbaycan'dan aradığınıza sevindim ve yaxşı menada teeccüblendim. (Sizinle konuşmak benim için güzel bir tecrübe oldu.)

Qol.az: Bir müddet önce sehhetinde problem var idi, indi necesen? (Bir süre önce kalbinde bir sorun vardı. Şimdi nasılsın?)

Arda: Hazırda her şey qaydasındadı. (Herşey yolunda) Şükür Allah'a, heç bir problemim yoxdu. Meşqlerimiz bir az gergin keçdiyine göre sehhetimde problemler yarandı. Size teşekkür edirem ki, menimle maraqlanırsınız.

Qol.az: Azerbaycan'a gelmeyi düşünürsen mi?

Arda: Bu vaxta qeder ölkenizde heç olmadım. (Bu zamana kadar ülkenizde hiç bulunmadım.) Azerbaycan'ın Türk dilli dövlet olduğunu bilirem. (Azerbaycan'ın bir Türk devleti olduğunu biliyorum.) Ora gelmeyi düşünürem. (Oraya gelmeyi düşünüyorum) İnşallah, tetilde Halim hocanın yanına gelmeyi planlaşdırıram. (İnşallah tatilde Halim Hoca'nın yanına gelmeyi düşünüyorum.)

Qol.az: Müsahieye göre teşükkür edirik. (Röportaj için teşekkür ederim.)

Arda: Çox sağ olun. Buradan Qalatasaraylı futbolcular adından bütün Azerbaycan xalqına salam söyleyirem. (Buradan Galatasaraylı futbolcular adına, tüm Azerbaycan adına selam söylüyorum.)