Abone Ol

Arda Kural'ın son hali Google'ı salladı

Eyvah Kızım Büyüdü dizisinde birlikte rol aldığı oyuncu arkadaşı Arda Kural'dan bahseden Yıldız Asyalı, açıklamalarıyla Kural'ı Google'ın en çok aranan isimlerinden biri yaptı. Peki Yıldız Asyalı, Kural'la ilgili ne söyledi? Google'da Türkiye en çok hangi isimleri...

Arda Kural'ın son hali Google'ı salladı

Elektrikler neden kesildi

31 Mart tarihinde meydana gelen elektrik kesintisi Türkiye'nin birçok bölgesinde hissedildi. Elektrikler sabah saatlerinde giderken, akşam üzeri tekrar elektrik verilmeye başlandı.

Mehmet Selim Kiraz

Teröristlerce öldürülen Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın rehin alındığı günden bu yana Google'ın en çok aranan isimlerinden biri oldu.

Orhan Şimşek

Babasını bıçaklayarak öldüren oyuncu Orhan Şimşek Türkiye'nin gündemine oturdu.

Arda Kural

Geçtiğimiz yıllarda şizofreni tedavisi gördüğü haberleriyle gündeme gelen Arda Kural, bu sabah Söylemezsem Olmaz programına konuk olan eski rol arkadaşı Yıldız Asyalı'ya soruldu. Yıldız Asyalı, "Arada Arda Kural'la konuşuyorum, hep evdeymiş hiç çıkmıyormuş, birkaç dizide konuk olarak oynar mı diye sorduk, 'Bıraktım ben o işleri oynamak istemiyorum' dedi. Tamamen iyileşti mi bilmiyorum. Yüz yüze 2-3 sene oluyor görüşmeyeli" diyerek eski oyuncunun sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Elif Sultan Kalsen

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü’ne silahlı saldırıda bulunan ve polis tarafından açılan ateş sonucu ölen Elif Sultan Kalsen Google'a da damgasını vurdu.

Bipolar bozukluk

Babasını öldüren Orhan Şimşek'in bipolar bozukluk rahatsızlığına sahip olduğunun belirlenmesiyle bu hastalığın detaylarını bilmek isteyenler Google'a sarıldı.

Yalova Valisi

Yalova Valisi Selim Cebiroğlu’nun öğrencilerinin önünde, “Gören dilenci zanneder, ne biçim öğretmensin” diye azarladığı öğretmen Halil Serkan Öz’ün bu olayı protesto için düzenlenen mitingde hayatını kaybetmesi Türkiye'nin gündemine oturan olaylardan biriydi.

Kayahan şarkıları

Bir süredir hastanede tedavi altında olan Kayahan yaşamını yitirdi. Kayahan, hastalığının ilerlemesi sonucu oluşan solunum yetmezliği ve bunun beraberinde gelişen çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.

1 Nisan şakaları

1 Nisan geldiğinde kullanıcılar arkadaşlarına 'nasıl 1 Nisan şakası yaparım' sorusunun yanıtını Google'da aradı.

Hızlı Ve Öfkeli 7

Geçen hafta vizyona giren Hızlı ve Öfkeli 7 filmi bekleyenler tarafından Google'da yoğun ilgi gördü.

Ay tutulması

4 Nisan'da ‘Kanlı ay’ adı verilen dünyada ender rastlanan bir ay tutulmasıyla ay kırmızı renge büründü.

Ayla Arslancan

79 yaşındaki dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu Ayla Arslancan yaşama veda etti.

Selimiye Kışlası

Akşam saatlerinde Selimiye Kışlası'nda görülen dumanların Kışla'da yangın mı sorusunu gündeme getirdi.

Alparslan Türkeş

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi’nin (MHP) kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş, ölümünün 18’inci yılında yurt genelinde anıldı.

Özgecan Aslan

Aradan haftalar geçmesine rağmen Özgecan Aslan Google'ın en çok arananlar listesinden düşmüyor.

Sinem Umaş

Sinem Umaş ismini Türkiye Kaynana Semra ile tanıdı. Sinem Umaş şimdi İşte Benim Stilim yeni yarışmacılarından biri...

Tuvana Türkay

Tuvana Türkay 3 Adam programına katıldığı ve söylediği şarkıyla büyüledi.

Serhat Karanfil

Din kültürü ve ahlak bilgisi hocası Serhat Karanfil, geçtiğimiz hafta en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Bir öğrencisinin fotoğrafını sosyal medyada paylaşması sonrası takipçi sayısı hızla artan Karanfil Google'ın da en çok aranan isimlerinden biri oldu.