Abone Ol

Arabasının alarmını kapatmak için sokağa çıktı, darp edildi

İstanbul Zeytinburnu’nda arabasının alarm sesini kapatmak üzere sokağa çıkan vatandaş, yasağı ihlal ettiği gerekçesiyle polisler tarafından darp edildi.

Arabasının alarmını kapatmak için sokağa çıktı, darp edildi

Çorlu'da, Edirne'de, İstanbul'da Zeytinburnu, Kadıköy, Eyüp ve Sultanbeyli'de art arda gelen polis şiddeti görüntülerinin ardından vatandaşa yönelik bir şiddet görüntüsü yine Zeytinburnu'ndan geldi.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde iddiaya göre sokağa çıkma yasağında arabasının alarmını kapatmak için dışarıya çıkan bir vatandaş polisler tarafından darp edildi. Darp edilen kişi gözaltına alınırken, olaya tanıklık eden vatandaşlar, balkon ve camlarda polis şiddetini protesto etti.

Olaya tanıklık eden yurttaşların aktarımlarına göre; arabasının alarm sesinin kapatmak üzere sokağa çıkan bir vatandaş, polisler tarafından sert bir dille uyarıldı. Polislere durumu açıklamaya çalışan kişiyi dinlemeyen polisler, vatandaşı darp etmeye başladı. Ardından olay yerine gelen vatandaşın annesi ve görüntülere de yansıyan bir kadın ise; polisler tarafından darp edildi.

Vatandaşlar o anlarda balkonlardan tepki gösterdi ve 'yuh' sesleri tüm sokakta duyuldu.