Abone Ol

Arabasına su sıçradı diye pompacı genci döven maganda kameraya yakalandı

Sözcü gazetesindeki görüntüler sosyal medyayı salladı.. Adana’da akaryakıt almaya gittiği benzin istasyonunda, 7-8 metre uzaklıkta çevreyi hortumla yıkayan gencin, arabasına su sıçrattığını iddia eden maganda, pompacı genci tokatladı.

Arabasına su sıçradı diye pompacı genci döven maganda kamerada

Adana'da Öğretmenler Bulvarındaki Shell Bayisi Özbatum akaryakıt istasyonunda meydana gelen olayda, saat 03.00 civarında kendisine ait ancak o sırada bir yakının kullandığı 01 EK 8... plakalı otomobille akaryakıt istasyonuna gelen Evren K., yakıt alınırken oturduğu arka koltuktan indi ve çevreyi yıkayan genci çağırarak tokatlamaya başladı.

Güvenlik kamerası görüntülerine de yansıyan olayda, arabasına su sıçrattığını işaret eden gence arka arkaya iki tokat atan şehir magandası, gençten otomobili silmesini istedi. Neye uğradığını şaşıran pompacı genç, çaresizlik içinde müşterinin söylediğini yaptı ve otomobili önce silgi ile sonra da bezle iyice sildi. Birkaç damla su sıçrattı diye geçimini sağlamaya çalışan emekçi bir genci tokatlayan maganda, daha sonra lüks BMW'siyle oradan uzaklaştı.

Gencin yakınları olayın şokunu yaşarken, otomobilin içinde iki kişinin daha bulunduğunu ancak bu kişilerin olaya müdahale etmediğini söylediler. Yakınları olaydan sonra gencin psikolojik bunalıma girdiğini, Evren K. hakkında dava açacaklarını belirttiler.