Abone Ol

Arabada fantezi yapacaktı, çırılçıplak soyulup fotoğrafları çekildi

Antalya’da 23 yaşındaki Volkan Y., Mazıdağı’ndaki mezarlığın önünde aracında 20 yaşındaki Candan Seçil Y. tarafından tuzağa düşürüldüğü, çırılçıplak fotoğraflanıp darp ve gasp edildiği iddiasıyla şikayetçi oldu.

Çırılçıplak soyulup fotoğrafları çekildi, dövüldü

Antalya 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın ilk duruşmasında olayın nasıl meydana geldiğini anlatan Volkan Y., facebook’tan tanıştığı Candan Seçil Y. ile geçen 27 Şubat akşamı buluşup Mazıdağı’ndaki mezarlığın önüne gittiklerini söyledi. Bir süre konuştuktan sonra üzerlerindeki giysileri çıkarıp aracın aracın arka koltuğuna geçtiklerini anlatan Volkan Y., "Seçil’in de benim de üzerimde giysi yoktu. O sırada kapının açıldığını fark ettim. Kafama silahın kabzasıyla vurulduğunu hissettim. Koltuğun üzerine düştüm. Aracın diğer kapısı da açıldı. Beni aşağıya çektiler. Ben yere düştüğüm sırada bir kişinin pompalı tüfeğin kabzasıyla, bir kişinin tabancanın kabzasıyla, bir başka kişinin de sopayla vurduğunu gördüm. Daha sonra elime plastik kelepçe takıp beni aracımın arka koltuğunun ortasına oturttular. Sağ tarafıma sanıklardan Osman D., sol tarafıma da Uğur Ş. oturdu. Şoför mahalline bir başkası geçip beni kendi aracımla Varsak’taki ormanlık alana götürdüler" dedi.

Ormanlık alanda da darp edildiğini anlatan Volkan Y. "Seçil yanlarında yoktu. Sonra içlerinden Uğur Ş. bana ’Sana iki isim vereceğiz. Bu isimleri bize getireceksin. Bu isimleri getirdiğin takdirde sana bir daha yaklaşmayacağız’ dedi. Getirmem istenen kişiler kuzenim Buket C. ile Şerife C. idi. Bu sırada aracı süren kişi telefonla görüştüğü kişiye bulunduğumuz yeri tarif ediyordu. Bu kişi daha sonra kendi araçlarını bizim bulunduğumuz yere getirdi" dedi. Ormanlık alanda çırılçıplak fotoğrafının çekilip içinde kimliği, banka kartları, pasolig kartı ile 50 lira kadar parasının bulunduğu cüzdanının alındığını da iddia eden Volkan Y., çıplak fotoğraflarının bir facebook hesabı üzerinden kendisine gönderildiğini söyledi.

SANIK OSMAN D.’Yİ SUÇLADI

Candan Seçil Y. ise ifadesinde, sanık Osman D.’yi suçladı. Kendisinin eroin bağımlısı olduğunu anlatan Candan Seçil Y., Osman D.’nin talebi üzerine Volkan Y. ile facebook’tan tanışıp arkadaş olduğunu söyledi. Candan Seçil Y., "Olay günü tedavi için AMATEM’e gidecektim. Ancak Osman D.’nin talebi üzerine Volkan Y. ile buluştum. Buluşma yerine Volkan Y. aracıyla geldi. Sonra da Volkan Y.’yı Osman D.’nin götürmemi istediği mezarlığın yanına götürdüm. Aracın içinde ben eroin içerken aracın kapısı birden açıldı. Osman D. bana ’İleride bir araç bekliyor. Oraya git’ dedi. Ben gittikten sonra orada ne olduğunu bilmiyorum. Korktuğum için ne derlerse yaptım" dedi. Diğer sanıklar ise suçlamaları kabul etmedi.

Olayı aydınlatması sebebiyle Candan seçil Y.’den şikayetçi olmadığını belirten Volkan Y., diğer iki sanığın ise cezalandırılmasını talep etti. Mahkeme suç vasfının değişme ihtimali nedeniyle Candan Seçil Y.’nin tutuksuz yargılanmak üzere tahliyesine karar verip duruşmayı erteledi. (habertürk)