Abone Ol

Arabada fantezi kanlı bitti!

Boşanmış çift barışma randevularından birinde ilişki öncesi pozisyon anlaşmazlığına düşünce olanlar oldu. Pozisyonu beğenmeyen kadın, eski kocasını arabayla ezdi.

Arabada fantezi kanlı bitti!

Wendy Luper ve eski kocası Michael Vaccaro cinsel hayatlarını canlandırmak için arabanın içinde doğaçlama şekilde cinsel ilişki denemek istediler. 45 yaşındaki Luper soyunarak eski kocasına cinsel ilişki isteyip istemediğini sordu. İlişki teklifini memnuniyetle kabul eden adam eski karısından uzanmasını istedi. Lakin kadın bunu reddetti ve klasik, en klişe pozisyonu istediği için adamı azarladı.

POZİSYONU BEĞENMEDİ ARABADAN KOVDU

Mahkeme kayıtlarına göre Vaccaro, başka herhangi bir pozisyonda cinsel ilişki istemediğini belirtti. Bunun üzerine eski aşıklar arabanın içinde münakaşa etmeye başladı. Luper eski eşi Vaccaro'ya eşyalarını almasını ve arabadan defolup gitmesini söyledi. Eşyalarını alıp arabadan çıkan adamın arkasından o hışımla bir obje fırlatan Luper eski kocasının kafasını yardı ve adamı kanlar içinde bıraktı. Sırt üstü yere düşen adam da inleyip kıvranmaya ve eski karısına küfretmeye başladı.

ESKİ EŞİNİN ÜZERİNDEN ARABAYLA GEÇTİ

Yeminli ifadeye göre çılgına dönmüş kadın, arabadan yarısı sarkar halde Vaccaro'nun sağ ayağının üzerinden geçti. Luper bu iddiaları reddederek polislere Vaccaro'nun kendisiyle cinsel ilişki istediğini ifade etti.

Çift 12 yıllık evliliğin ardından boşanmış, 6 ay önce tekrar denemek için bir araya gelmişti. Bu olaydan sonra Luper tutuklandı ve cinsel şiddetle suçlandı. 750 dolarlık kefaretini ödedikten sonra serbest bırakılan Luper aralık ayındaki duruşmasını bekliyor.