Abone Ol

Arabada çakmak patladı, 3 kişi yandı!

Erzurum’da üç çocuk torpidoda unutulan çakmak gazı yüzünden bu hale geldi. Torpidoda unutulan çakmak gazı patladı ve çocukların elleri ve yüzleri yandı.

Arabada çakmak patladı, 3 kişi yandı!

Erzurum'da 15 yaşındaki Recep Kaya, kağıt toplayan babasının evin bahçesine park etitği kamyonette oturduğu arkadaşı sigara içmek istedi. Torpido gözünde bulunan ve kaçak yapan çakmaklara dolum yapılan gaz tüpünün alev alması sonucu yangın çıktı. Alevler arasında kalan ve kendilerini güçlükle dışarı atan Recep Kaya ile arkadaşları 14 yaşındaki Muhammet Mustafa Güllüoğlu ile amcanın oğlu 16 yaşındaki Oktay Güllüoğlu, hastaneye kaldırıldı.

"KENDİMİZİ GÜÇLÜKLE DIŞARI ATTIK"

Recep Kaya, dehşet anını anlatırken, "Arkadaşlarımla kamyonetin içine girip oturmaya başladık. Bir süre sonra arkadaşım sigara içmek için çakmağı yakınca bir patlama oldu. Ortalık bir anda masmavi oldu. Kapıları açıp kendimizi güçlükle dışarı attık. Arabanın kılıfları yandı. Babam bizi hastaneye getirdi ve burada tedavi altına aldılar. Patlamaya torpidonun gözündeki çakmaklara gaz dolduran tüp neden olmuş. Biz otururken hiç koku almadık" dedi.