Abone Ol

Antalyaspor'da şok! Jose Morais beyin kanaması geçirdi

Antalyaspor'un Portekizli teknik direktörü Jose Morais'in beyin kanaması şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

Antalyaspor'da şok! Morais beyin kanaması geçirdi

Süper Lig'de ikinci yarının başlamasıyla Antalyaspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Portekizli teknik adam Jose Morais, bugün yapılan idman sonrası beyin kanaması şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

50 yaşındaki teknik adamın durumunun ciddi olduğu ileri sürülüyor. Başkan Gültekin Gencer ve yöneticilerin Portekizli hocanın durumunu yakından takip ettikleri belirtildi.

BAŞKAN GENCER: DURUMU CİDDİ

Portekizli teknik adamın durumuyla ilgili Fanatik'e konuşan Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, durumun ciddi olduğunu söyledi.

Gencer şunları söyledi: "Hocamız idmandan sonra fenalaştı. Önce Anadolu Hastanesi'ne götürdük. Durumu ciddi olduğu için Antalya Tıp Fakültesi'ne sevk edildi."

"Doktorlarımız gerekli tetkikleri yapıyor. Bir iki saat içinde resmi açıklama yapacağız. Çok üzüntülüyüz. Allah yardımcısı olsun."

FENERBAHÇE'Yİ AĞIRLAYACAKLAR

Morais'in sağlık durumuyla ilgili net tespit yapıldıktan sonra doktorların bir açıklama yapması bekleniyor. Portekizli teknik adamın cuma akşamı Fenerbahçe ile Süper Lig'de oynanacak maçta kulübede olmaması bekleniyor.