Abone Ol

Antalyalı işadamı kaza yaptı, eşi ve kızı öldü

Antalyaspor Eski Başkan Adayı, işadamı Necati Yılmaz'ı ve ailesini taşıyan cip, Isparta yakınlarında yoldan çıkıp devrildi. Kazada Necati Yılmaz'ın eşi ve kızı hayatını kaybederken, kendisi ve biri sürücü olan 2 çocuğu yaralandı.

Antalyalı işadamı kaza yaptı, eşi ve kızı öldü

Kaza dün sabah 07.00 sıralarında meydana geldi. Afyonkarahisar istikametinden Antalya istikametine seyir halinde olan İlyas Mert Yılmaz'ın (19) kullandığı cip, Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı'nda, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak refüje devrildi.

Kazada, Necati Yılmaz'ın 10 yaşındaki kızı Ayşe Sevgi Yılmaz olay yerinde yaşamını yitirirken, aynı araçta bulunan ve ağır yaralanan eşi Sabire Yılmaz kaldırıldığı Süleyman Demirel Üniversitesi  Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Necati Yılmaz'ın aracı kullanan oğlu İlyas Mert Yılmaz ile 7 yaşındaki diğer oğlu Halil İbrahim Yılmaz ile Necati Yılmaz da yaralandı. Yaralılar aynı hastanede tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Cenazelerin toprağa verilmek üzere Ordu'ya gönderildiği bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.