Abone Ol

Antalya'da rezillik! Dansçı kıza iş çıkışında tecavüz ettiler!

Antalya'da 5 yıldızlı otellerde dans gösterisi yapan 23 yaşındaki genç kadın, sabah iş çıkışı evine giderken tecavüze uğradığını iddia etti.

Antalya'da rezillik! Dansçı kıza iş çıkışında tecavüz ettiler!

Antalya- Korkuteli Karayolu üzeri Güver Uçurumu mesire yerine götürdüğü kadına tecavüz eden saldırgan kaçarken dansçı kız polise sığındı.Olay dün sabah meydana geldi. Antalya'da 5 yıldızlı bir otelde dans gösterisi yaptıktan sonra evine gitmek üzere ayrılan D.C.Ç.'nin yanına bir otomobil yaklaştı. Kendisinin de otel müşterisi olduğunu söyleyen bu kişi kadının nereye gittiğini sordu. Kadın oturduğu mahallenin adını verince otomobildeki kişi kendisinin de o yöne gittiğini, isterse götürebileceğini söyledi.

Bunun üzerine otomobile binen D.C.Ç., bir süre sonra aracın farklı yöne gittiğini farketti. Sürücüye yanlış yöne gittiğini ve inmek istediğini söyleyen kadınla hiç konuşmayan adam, genç dansçıyı Antalya-Korkuteli karayolu üzerinde bulunan mesire yeri Güver Uçurumu'na götürdü.

Burada otomobili durduran adam kadına saldırdı. D.C.Ç. tecavüze kalkışan adama direnmeye çalışsa da başarılı olamadı.Kadına otomobil içerisinde tecavüz eden saldırgan, daha sonra araçtan çıkarıp attı. Ancak ormanlık alanda korkan kadın yalvararak kendisini orada bırakmamasını istedi. Bu isteğine olumsuz yanıt alan kadın, yola kadar yürüyüp bir taksiye binerek Asayiş Şube Müdürlüğü'ne geldi.

Gözyaşları içerisinde taksiden inen D.C.Ç., polisten yardım istedi. Antalya polisi kadını doktor kontrolünden geçirdikten sonra ifadesini aldı. D.C.Ç. kendisine tecavüz eden adamı ve otomobilini tarif ederek şikayetçi oldu. Polis tecavüzcüyü yakalamak için çalışma başlattı.