Abone Ol

Antalya bu aşkı konuşuyor!!! 7 yıllık karısını transeksüel için terketti!!!

Evli ve bir çocuk babası 34 yaşındaki M.D'nin 7 yıllık eşini İrem takma adlı bir transeksüel için boşaması Antalya'yı karıştırdı.

Antalya bu aşkı konuşuyor!!! 7 yıllık karısını transeksüel için...

ANTALYA'da yayımlanan bir magazin gazetesinin bu haftaki sayısında yer alan, 'evli ve bir çocuk babası işadamı 34 yaşındaki M.D.'nin, aşık olduğu transseksüelle evlenebilmek için 7 yıllık eşinden boşandığı' haberi kenti karıştırdı.

Gazetenin iddiasına göre olay şöyle gelişti: Almanya'nın Münih kentinde ticaretle uğraşan M.D., burada 7 yıl önce tanıştığı E.D. ile evlendi. Bu ilişkiden şu an 5 yaşında olan bir kızları dünyaya gelen çift, bir süre sonra şiddetli geçimsizlik yaşamaya başladı. Bunun üzerine M.D. tatil için 9 ay önce Antalya'ya geldi. Kemer'de bir otele yerleşen M.D., burada 'İrem' takma adını kullanan transseksüel 23 yaşındaki E.A. ile ilişkiye girdi. İşadamı bir süre sonra 'Hayatımın kadını' dediği İrem ile aynı evde yaşamaya başladı.

Eşinin bir transseksüelle birlikte yaşadığını, onunla evlenmek istediğini öğrenen ve Antalya'ya gelen E.D., çabaları sonuçsuz kalınca Almanya'ya döndü. İşadamı M.D. ise boşanma davası açtı ve çift bir süre sonra boşandı.

Kemer'de bir ev tutup transseksüel sevgilisi ile yaşamaya başlayan işadamı M.D., burada bir işyeri açtı. M.D., "İrem'le ilk başlarda sadece cinsellik olan ilişkimiz, daha sonra büyük bir aşka dönüştü. Ben onu, o da beni çok seviyor. Çok büyük ve görkemli bir düğün yapmak istiyoruz" dedi.