Abone Ol

Anne ve kızının şaşırtan gelinlik kavgası!

MEDYAFARESİ VİDEO- Star Tv'de yayınlanan Sevgili Dünürüm programında anne ile kızı gelinlik yüzünden gergin anlar yaşadı..

Anne ve kızının şaşırtan gelinlik kavgası!

O ANLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.. VİDEO

Hayallerindeki düğünü gerçeğe dönüştürmek umuduyla Star'da yayınlanan "Sevgili Dünürüm" programına başvuran Merve ve Fatih çiftinin anneleri çocuklarının hayalleri için üçüncü bölümde zorlu bir alışverişe çıktılar.

KONTROL GELİNİN ANNESİNDE

Merve ve Fatih; Filiz Hanım'ın sunum tarzını beğenmişler ve kazanan Merve'nin annesi Filiz Günay olmuştu. Düğünün tüm kontrolü artık sadece gelinin annesinde...

ANNE – KIZ ARASINDA GELİNLİK GERGİNLİĞİ

Üçüncü bölümde  iki annenin takı seçerken yaşadıkları fikir çatışmaları ile Merve'nin annesi ile gelinlik seçimi konusundaki atışmaları damga vurdu. Filiz Hanım kızı için en doğru gelinliği seçmeye çalışırken anne-kız arasında gergin anlar yaşandı.

DAMADIN YÜZÜ DÜŞTÜ!

Düğünde smokin giymek istemeyen Fatih'in damatlık seçiminde oldukça tedirgin oldu. Fatma Hanım, dünürünün oğlu için seçtiği damatlığı pek beğenmedi!

ŞİMDİ NE OLACAK?

Düğüne çok kısa bir süre kaldı. Şimdi sırada düğün müziklerinin seçimi, fotoğraflar ve düğün var.

Beş günlük hayal düğüne olan yolculuğumuz da daha başka neler yaşanacağını öğrenmek için hafta içi hergün saat 13:00 da Star tv ekranlarında yayınlanan Sevgili Dünürüm programını kaçırmayın..