Abone Ol

Anne Dizisi 2. bölüm izle: Anne-kızın yıllar sonra buluşması herkesi ağlattı

İzleyenleri gözyaşları içinde bırakan Anne dizisi 2. bölümü yine ağlattı. Dizinin 2. bölümünde yıllar sonra karşılaşan anne ile kızın sahnesi gözyaşları içinde izlendi. Star TV'nin yeni dizisi Anne dizisi 2. bölümü izlemek isteyenler için haberimizde.

Anne 2. bölüm izle: Anne-kızın yıllar sonra buluşması ağlattı

Anne dizisi 2. bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Star TV’nin yeni dizisi Anne’de Cansu Dere, Vahide Perçin ve çocuk oyuncu Beren Gökyıldız izleyenleri bir kere daha kendine hayran bırakmayı başardı. İstanbul’a kaçan Zeynep ile Melek’i bir süpriz beklemektedir. Zeynep, kendisini yıllar önce bırakan ve hapisten yeni çıkan annesi Gönül Aslan, İstanbul’da karşılaşır. Fakat bu Gönül, kızı Zeynep’i tanısa da kızı onu farketmemiştir. Yönetmenliğini Merve Girgin Aytekin’in yaptığı dizi Japon “The Mother” dizisinden uyarlanmış. Diziyi kaçıran ve yeniden izlemek isteyenler aşağıdaki linke tıklayarak tamamını izleyebilirler.

Anne dizisi 2. bölüm izle

Zeynep ve Melek İstanbul'a adım attıkları andan itibaren terslikler ve tehlikeler peşlerini bırakmaz. Üstelik Zeynep, yıllar önce kendisini terk eden annesiyle yüz yüze geleceğinden habersizdir. Gönül özgürlüğüne kavuşur kavuşmaz Cahide'nin yanında bulur kendini. Yıllar önce ona verdiği sözü tutmaya kararlıdır, ancak beklenmedik bir karşılaşmayla yuvarlanan kar topu, Zeynep ve Melek'in sırrını Gönül'ün önüne kadar getirecektir. Zeynep, Gönül'ün tavsiyesiyle Melek için en doğrusunun ailesinin yanına gitmek olduğuna karar verir, ancak orada onları büyük bir tehlike beklemektedir. Zeynep ve Melek sırlarını korumayı başarabilecekler mi?