Abone Ol

Ankara'da Yılmaz Özdil kuyruğu

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, yeni kitabı 'Sen Kimsin?'i Ankaralı okuyucuları için imzaladı.

Ankara'da Yılmaz Özdil kuyruğu

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, dün Tunalı Hilmi Caddesi'nde bulunan D&R'da, yeni çıkan kitabı ‘Sen Kimsin?’in imza gününde okuyucularıyla buluştu. Özdil ile tanışarak kitap imzalatmak isteyen yüzlerce kişi, saat 13.00'te başlayan imza günü için saatler önce D&R'a gelerek uzun kuyruklar oluşturdu.

Sözcü'nün haberine göre 5 katlı binanın tamamı Özdil'i görmek isteyen okuyucularından oluşan kuyrukla dolup taştı. 7'den 70'e her yaş grubundan hayranları Özdil ile fotoğraf çektirmek için adeta yarıştı.

Ankara'da Yılmaz Özdil kuyruğu - Resim: 1

8 YAŞINDAKİ ZAFER ELİNDE FOTOĞRAFIYLA GELDİ

Özdil'in hayranları arasında 8 yaşındaki Zafer Yiğitsoy isimli çocuk da vardı. Elinde, 2 yıl önce “Beraber Yürüttük Biz Bu Yollarda” isimli kitabının imza gününde Özdil ile beraber çektirdiği fotoğrafıyla gelen Zafer, uzun kuyruk sonunda kendilerine sıra gelince yazarımıza sarılarak mutluluğunu dile getirdi.

Ankara'da Yılmaz Özdil kuyruğu - Resim: 2

Küçük Zafer'i elinde fotoğrafıyla gören Özdil ise, “Ben de bu çocuğu nereden hatırladığımı düşünüyordum” diyerek Zafer ile şakalaştı. Küçük Zafer de, 2 yıl önce henüz okuma yazma bilmediğini ancak artık 2. sınıf öğrencisi olduğunu ve kitaplarını okuyabildiğini belirterek, hem fotoğrafını hem de “Sen Kimsin?”i imzalattığı Özdil'e teşekkür etti.

Ankara'da Yılmaz Özdil kuyruğu - Resim: 3