Abone Ol

Ankara dizilerine dikkat!

Medyafaresi yazarı Enis Ersoy, reyting rekorları kıran Unutma Beni dizisinin 1000. bölüm kutlamasından izlenimlerini kaleme aldı.

Ankara dizilerine dikkat!

Devletin, Öcalan’la masaya oturduğu günlerde Ankara’daydım. Siyasetçileri ziyaret ettik, nabız tuttuk ama bu kez başkentten politik değil, daha eğlenceli notlar aktaracağım. Fox’un sevilen dizisi Unutma Beni’nin bininci bölümünü kutlamak için düzenlenen gecede Ankaralı sanatçılarla birlikteydik.

Bizim Evin Halleri, Bez Bebek, Beni Affet, Yemin gibi birbirinden başarılı yapımlara imza atan Focus Film’in yöneticileri, senaristler, oyuncular, teknik ekip tam kadro Ankara Palas’taydı. Gördükleri ilgiden yolda yürümekte zorlanan oyuncuların alçak gönüllülüğü, mesleğe Ankara’da başlamış ve 15 yıl bu şehirde yaşamış bir insan olarak beni gururlandırdı. Eh, altı yılda İstanbullu olup, Ankara ekolünden geldiğimizi unutacak değiliz ya.

Bin bölümü geride bırakan ve her geçen gün reytingini artıran bir dizi İstanbul’da çekiliyor olsaydı, o gecenin gösterişi herhalde Rio karnavalını geride bırakırdı. Magazin muhabirleri, kameramanlar birbirini ezer, bütün ilgi, rol yeteneklerinden ziyade, skandallarıyla halkın gönlünde taht kurmuş sanatçılar(!) üzerinde olurdu.

Oysa Unutma Beni ekibi, bir mezuniyet gecesi tadında doyasıya eğlendi, başarısını kutladı. Onları izlerken insan, sadece coğrafyadan kaynaklanan talihsizliklerine hayıflanıyor. Aynı işi İstanbul’da yapıyor olsalar, büyük ihtimalle kazandıkları paraları koyacak yer bulmakta zorlanırlardı.

Ama görünen o ki, Ankaralı sanatçılar durdukları yerde durmayacak. Fox’ta Unutma Beni, Star’da ise Beni Affet’i güçlü oyunculuklarıyla reyting sıralamalarında zirveye taşıyan Neşe Baykent, Osman Karakoç, Gamze İğdiroğlu, Çiğdem Aydın gibi pek çok ismi bundan sonra prime-time dizilerinde de görmeye hazır olun.

Adını sayamadığım diğer oyuncuların affına sığınarak, Ankaralı yıldızların hepsini yürekten kutluyorum.

http://www.medyafaresi.com/yazi/1057/enis-ersoy-ankara-dizilerine-dikkat.html

www.twitter.com/enisersoy35