Abone Ol

Ani Hız Kesmiyor! Yeni Tekli Yayında: Sezgi Gerçek

Ani'nin Garaj Müzik etiketli albümün 6'ncı şarkısı 'Sezgi Gerçek', geçtiğimiz cuma günü klibiyle birlikte müzikseverlerle buluştu.

Ani Hız Kesmiyor! Yeni Tekli Yayında: Sezgi Gerçek

Ani, karnaval tadındaki albümünden en son bir punk şarkısıyla dinleyicisini şaşırtmış ve oldukça ilgi görmüştü. Garaj Müzik etiketli albümün 6'ncı şarkısı “Sezgi Gerçek”, geçtiğimiz cuma günü klibiyle birlikte müzikseverlerle buluştu.

Ani, alıştığımız kendine has ifade şekli ile 'Sezgi Gerçek'te acının içinden, dipten çıkmaya çalışan ve yalvarışta olan bir kalbin arzularını, dualarını anlatıyor.

Yalvarsam gece boyu
Duymaz hiç beni
Kendi hapsimde en dipteyim
Ne zaman kurtulcam?
Belli mi?

Öyle ki; 'duyulmayacağını bilsek de her gece diler ve sabah yeniden deneriz' diyor Ani. Her şarkının ruhuna uygun tarzını belirlemekte oldukça başarılı olan Ani, bu kendi kendine konuşma halini yansıtan şarkıda da nokta atışı yaparak hiphop & rnb soul türlerinde çalışmış.

Söz ve müziği Ani'ye ait olan 'Sezgi Gerçek'in düzenlemesinde Ani, Honeywave ve Orkun Tunç iş birliğini görüyoruz. Mix ve mastering işlemleri Erim Arkman’a ait şarkının vokal kayıtları Harem Sound Stüdyoları’nda Mert Yüksel tarafından alınmış.

Söz & Müzik: Ani
Düzenleme: Ani & Honeywave & Orkun Tunç
Mix: Erim Arkman & Orkun Tunç
Mastering: Erim Arkman
Vokal Kayıt: Harem Sound / Mert Yüksel
Executive Producer / A&R: Orkun Tunç
Kapak Tasarım: Pınar Köse

Belemir Çelebi Belemir Çelebi
Kaynak: Medyafaresi.com