Abone Ol

Angelina Jolie'nin o dövmesinin sırrı çözüldü!

Çocuklarının doğum yerlerinin koordinatlarını vücuduna işleten Angelina Jolie yeni bir satır ekleyince dedikodular yayılmaya başlamıştı..

Angelina Jolie'nin o dövmesinin sırrı çözüldü!

Oscarlı yıldız Angelina Jolie, çocuklarının doğdukların yerlerin koordinatlarının yer aldığı dövmesine yeni bir satır ekleyince, magazin basınında çiftin yeni bir evlatlık alacağı yönünde dedikodular yer almıştı.
Angelina Jolie ve Brad Pitt uzun süre bu dedikodulara cevap vermezken, Jolie Cannes Film Festivali'nde verdiği bir röportajda nihayet dövmesindeki yeni satırın anlamını açıkladı: "Yeni bir evlatlık alacağımız yönündeki haberler tümüyle yalan. Eğer dövmeye yakından bakarsanız, koordinatların Shawnee, Oklahoma'yı gösterdiğini fark edersiniz. Bu da Brad'in doğduğu yer."
Son dönemde Angelina Jolie-Brad Pitt çiftinin deprem felaketinin yaralarını sarmaya çalışan Haiti'den bir evlatlık almayı planldığı iddia ediliyordu.
Birinci dövme,Madox isimli en büyük çocuğunun doğduğu Kamboçya,ikincisi iki yaşındaki Zahara'nın memleketi Etiyopya,üçüncüsü Shilon isimli öz kızının doğduğu Namibya,dördüncü evlat edindiği Pax Thien'in memleketi Vietnam'ı, son iki dövme ise ikizlerinin doğduğu Fransa'nın koordinatlarını gösteriyor.

Daha önce de birçok dövme yaptıran Angelina Jolie, yeni dövmeler yaptırmaya devam ediyor



ANGELİNA JOLİE'NİN FOTOĞRAFLARI -GALERİ-