Abone Ol

Angelina Jolie'den Eternals Hakkında LGBTİ Sansürüne Sert Tepki

Angelina Jolie, Marvel Sinematik Evreni'nin yeni filmi "Eternals"ın Suudi Arabistan, Kuveyt ve Katar'da sansürlenmesine tepki gösterdi.

Angelina Jolie'den Eternals Hakkında LGBTİ Sansürüne Sert Tepki

Marvel filmi "Eternals"ın, 11 Kasım'da vizyona girmeye hazırlandığı Suudi Arabistan, Kuveyt ve Katar'da sansür talebiyle karşılaştığı için vizyona girmeyeceği duyuruldu. Filmde Thena adlı savaşçıyı canlandıran oyuncu Angelina Jolie, sansür kararına tepki gösterdi.

Jolie sansür kararına ilişkin, "İzleyiciler için üzgünüm. O sahneleri kesmeyi reddettiği için Marvel'la gurur duyuyorum. Bugün hala Phastos’un sahip olduğu aileyi ve ilişkisinin, aşkının güzelliğini göremeyen insanların olduğu bir dünyada nasıl yaşadığımızı anlamıyorum. Her kim buna kızıyor, tehdit ediyor, onaylamıyor veya değer vermiyorsa; cahildir!" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Oscar ödüllü yönetmen Chloe Zhao imzalı Marvel filmi "Eternals", 11 Kasım'da vizyona girmeye hazırlandığı Suudi Arabistan, Kuveyt ve Katar'da sansür talebiyle karşılaştı. Disney'in bu talepleri kabul etmemesiyle birlikte, film bu ülkelerdeki internet sitelerinden kaldırıldı ve filmin vizyona girmeyeceği duyuruldu.