Abone Ol

Angelina Jolie'den Çarpıcı Aşk Hayatı Açıklaması: Sevgili Adayı Listem Var

Brad Pitt ile 2016 yılında evliliğini sonlandıran Angelina Jolie, özel hayatı ile ilgili sorulan sorulara esprili bir cevap verdi.

Angelina Jolie'den Çarpıcı Aşk Hayatı Açıklaması: Sevgili Adayı Listem Var

Brad Pitt ile çocuklarının velayeti konusunda karşı karşıya gelen Angelina Jolie, özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 45 yaşındaki aktris, boşandıktan sonra yalnız olduğunu ve hayatına kimseyi almadığını söyledi.

E!News'da bir sohbet programına katılan Angelina Jolie, esprili şekilde elinde uzun bir sevgili adayları listesi olduğunu belirtirken, bekar bir anne olarak çocuk büyütme sırasında neler yaptığını da anlattı.

Angelina Jolie'den Çarpıcı Aşk Hayatı Açıklaması: Sevgili Adayı Listem Var - Resim: 1

"SON YILLARDA ROLLER DEĞİŞTİ"

Şu sıralar 'Those Who Wish Me Dead' adlı yeni filminin tanıtım faaliyetlerine katılan Jolie, "Altı tane çok yetenekli çocuğum var. Tabii ki sabah kalktığımda onların iyi olduğundan emin olmalıyım. Son birkaç yılda bu roller değişti. Onların da 'Annemizin iyi olduğundan emin olmalıyız' diye düşündüğünü sanıyorum" ifadelerini kullandı.

Çocuklarının kendisine gerçekten çok iyi baktıklarını vurgulayan ABD'li yıldız, "Biz bir takımız. Ben çok, çok şanslıyım. Endişeli taraf daima benim ama onlara hayranlık duyuyorum" şeklinde konuştu.