Abone Ol

Angelina Jolie bekaretini 14 yaşında kaybetti! İşte seks sırları!

Jolie'nin aşk maceraları, yazar Andrew Morton'ın Angelina: Bir Gayriresmi Biyografi" adlı kitabında gün yüzüne çıktı!

Angelina Jolie bekaretini 14 yaşında kaybetti! İşte seks sırları!

Ünlülerin biyografilerini yazmakla tanınan Andrew Morton'un yeni kitabı "Angelina: An Unauthorised Biography", Angelina Jolie'nin kabarık aşk geçmişini gün yüzüne çıkarıyor. İşte Hollywood yıldızı Angelina Jolie'nin aşk maceraları ve seks partilerinin yer aldığı kitaptan ayrıntılar:

 - Angelina Jolie bekaretini 14 yaşında kaybetti. Bebekliğinde yıldızı bakıcılara terk eden annesi ilk cinsel deneyimlerinde Angelina'ya yardımcı oldu. Rahat sevişebilsinler diye ebeveyn odasını kızına ve erkek arkadaşına verdi.

- Yıldız, babası, Jon Voigt'un metresinden o kadar nefret ediyordu ki, bir gün gazoz şişesine çiş yapıp bunu soğuttuktan sonra kadına içirdi.

- Leonardo di Caprio ile 1998'de kısa bir ilişki yaşadı. Bir keresinde birlikte duşa giren çift, cinsel kimyalarının tutmadığını anlayınca ayrıldı. Angelina Jolie, Ethan Hawke'la da Uma Thurman'la evlendiği dönemde kısa bir ilişki yaşadı. , da aşk listesinde.

- Angelina Jolie'nin mahrem bölgesinde eski eşi yönetmen Bob Thornton için yaptırdığı dövme var.

- Yıldız, 5 yıldır birlikte olduğu Brad Pitt'i elde etmeye daha aktörle tanışmadan karar verdi. Başarılı olamasaydı sırada Johnny Depp ya da Willem Dafoe vardı.

- Angelina Jolie, Brad Pitt'i o dönemki eşi Jennifer Aniston'dan ayırmak için her yolu denedi. Brad Pitt için evlatlık oğlu Maddox'u yem olarak kullandı.


FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN