Abone Ol

Angelina 14 yaşında bekaretini kaybetmiş

Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Brooke Shields bir dergiye bekaretini ne zaman kaybettiğiyle ilgili açıklama yaparak dikkatleri üzerinde topladı. Bunun üzerine The Sun gazetesinin internet sitesi ünlülerin kaç yaşında ilk birlikteliklerini yaşadığını derledi. 

Angelina 14 yaşında bekaretini kaybetmiş

Podyumların en güzel modellerinden biri olan Adriana Lima, bir dergi için verdiği röportajda oldukça samimi açıklamalarda bulundu. Victoria's Secret meleği olan Adriana Lima, ilk gençlik yıllarında evleneceği güne kadar seks yapmayacağını ve bu duruma erkek arkadaşlarının saygı göstermesi gerektiğini Saygı göstermiyorlarsa eğer bunun onu istemedikleri anlamına geldiğini düşündüğünü belirtti ve bekaretini de evlendikten sonra kaybettiğini açıkladı. Angelina Jolie ise bekaretini çok erken yaşta kaybeden ünlülerden biri.

Hollywood'un en güzel kadınlarından olan Angelina Jolie ilk ilişkisini 14 yaşında yaşadığını açıkladı. Rachel Bilson: 14 yaşında ilk ilişkisini yaşadığını açıklayan genç oyuncu bunu annesine söyleyememiş.

Sienna Miller: İlk cinsel deneyimini 16 yaşında yaşadığını söyleyen oyuncu annnesinin onu dikkatli olması konusunda uyardığını söyledi. Johnny Depp: İlk ilişkisini henüz 13 yaşında yaşamış.Marcia Cross: Desperate Housewives dizisinin yıldızlarından Cross, bekaretini 18 yaşında kaybettiğini açıkladı. Mick Jagger: Efsanevi müzisyen Jagger 12 yaşında ilk cinsel deneyimini yaşadığını açıklayarak şaşkınlık yarattı. Kelly Osbourne: 16 yaşında ilk deneyimini yaşadığını söyleyen Osbourne, buna rağmen 13 yaşında kendisini hamile olduğuna inandırdığını anlattı. Celine Dion: Ünlü şarkıcı şimdi eşi olan yapımcı Rene Angelil ile ilk birlikteliğini 20 yaşında yaşamış. Brooke Shields: 'Mavi Göl' filminin unutulmaz yıldızı bekaretini 22 yaşında kaybettiğini söyledi.