Abone Ol

Analar ve Anneler'de şok ölüm!

Ay Yapım imzalı 'Analar ve Anneler'in dün akşam yayınlanan bölümünde Binnur Kaya'nın canlandırdığı Neriman karakterinin beklenmeyen ölümü izleyenleri şoke etti.

Analar ve Anneler'de şok ölüm!

Dizide; gelini Zeliha'yı (Sinem Kobal) oğlunun ölümünden suçlu tutarak yapmadığı kötülüğü bırakmayan Neriman' ın ölümü izleyenleri çok şaşırttı. Beş yıllık zaman atlamasından sonra ekrana gelen heyecan dolu bölümde Neriman, yaşadığı vicdan azabı ve pişmanlıkla Murat'ı, Zeliha'ya geri vermek istedi. Murat'ın; anne ve baba bildiği Kader ve Halil'in itirazlarını kabul etmeyen Neriman, Halil'le yaşadığı tartışmada gerçekleşen kazada öldü. Bölüme damga vuran sahnelerde Binnur Kaya'nın muhteşem performansı beğeni topladı.

Her bölüm sürprizleriyle izleyenleri ters köşeye yatıran dizinin final sahnesinde; Tahsin'in (Metin Akdülger) evlendiği ortaya çıktı. Aslında zengin bir ailenin oğlu olan Tahsin'in, Zeliha'ya (Sinem Kobal) olan büyük aşkına rağmen neden Sevgi (Bestemsu Özdemir) ile evlendiği dizinin yeni bölümlerinde ortaya çıkacak.

Berkun Oya'nın senaristliğini, Mehmet Ada Öztekin'in yönetmenliğini üstlendiği Analar ve Anneler yeni bölümüyle 3 Aralık Perşembe günü saat 20.00'da ATV'de ekrana gelecek.